Wpis z mikrobloga

@tytanowy_kalafior dzięki za recenzję, teraz czekam na kolejną kopie dla mniej zamożnych tzn. inspiracje Creedem Imperial Millesime, bo z tego co widać to czerpią garściami z sprawdzonych wyrobów droższych producentów.
! Chyba że skopiują Armafa na bezczela
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tytanowy_kalafior: kuuurde nawet mi nie mów, że Silver Cliff trzyma dwie godziny (°° nie będę odsyłał do Notino, bo przysyłka w obie strony wyjdzie pewnie tyle co ten flakon ( _) xD
  • Odpowiedz
@tytanowy_kalafior: mały update - w chwili pisania tego posta psiknąłem się JJ Tweed i Armafem Tres Nuit.
Rano, jak wstałem koło 8 oba zapachy były minimalnie wyczuwalne i wciąż pachniały identycznie. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Sterling lał ten sam sok do obu flakonów.
  • Odpowiedz
  • 0
@czlowiekproso: Dotarł do mnie Silver Cliff, pachnie mi bardzo podobnie do.. Azzaro Chrome Limited 2015 :') trwałość sprawdzę jutro, choć już mogę powiedzieć - zapach sam w sobie bardzo przyjemny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@tytanowy_kalafior: Silver Cliff - dobra, podobieństwo do Chrome 2015 i Chrome United jest jakieś niewielkie, ale moim zdaniem jest, zapach jest fajny, ale trwałość.. @tytanowy_kalafior: miał rację, woda z cukrem, 2h i na skórze nie czuję.. :( więc, jak na edp, to co najmniej kiepsko
  • Odpowiedz