Wpis z mikrobloga

Dzień dobry!

Organizuję POTĘŻNE #rozdajo - jeżeli Rafał Trzaskowski wygra drugą turę najbliższych wyborów prezydenckich, to wśród plusujących wylosuję jedną osobę, której wyślę butelkę wybranej w----y (lub butelkę innego alkoholu do 100 zł).

Zamierzam świętować początek powrotu Wolnej Polski dobrym drinkiem, więc niech ktoś jeszcze ma tę przyjemność na mój koszt ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Zasady:
- zielonki zarejestrowane po opublikowaniu tego wpisu nie biorą udziału,
- pisowscy agitatorzy również nie biorą udziału (po wylosowaniu będę pobieżnie analizował aktywność Mirka na wykopie) - to nie jest konkurs dla niewolników,
- plusujemy do rozpoczęcia ciszy wyborczej,
- losowanie po ogłoszeniu przez PKW oficjalnych wyników ze 100% komisji wyborczych,
- wysyłka paczkomatem na terenie Polski na mój koszt.

Powodzenia!

#wybory #bekazpisu #polityka
Wariner - Dzień dobry!

Organizuję POTĘŻNE #rozdajo - jeżeli Rafał Trzaskowski wygra ...

źródło: comment_1593757385ZersUgVY39uMeSZ353RXN2.jpg

Pobierz
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@wpisynienawisci: Nie jestem ze sztabu Trzaskowskiego i nie jestem fanatykiem KO, które przez 5 lat było tragiczną opozycją i dopiero niedawno się ogarnęli.

Niemniej jednak zależy mi, żeby z Polski nie zrobiły się drugie Węgry, a pierwszy krok ku powstrzymaniu Kaczafiego to właśnie wybory prezydenckie, dlatego też jeżeli Rafał wygra, to nie ukrywam, że będę świętował i nie widzę przeszkód, żeby z kimś się nie podzielić tą radością - ludzie
  • Odpowiedz
@Wariner: Ja p------ę POTĘŻNY BOGACZ !!! Rozdaje jakiegoś g---o blenda za 100zł xDDDDDD Taki syf mogą pić tylko agitatorzy Trzaskowskiego, ale lepiej tym gównianym alkoholem natrzyj sobie odbyt żeby Ci nie pękł po wyborach xDDD
  • Odpowiedz
Dobre W----y do 100zł. Co ty sikami chcesz ludzi poić?

@Tartak: K---a, tylko czekałem jak znajdą się koneserzy co pół litra W----y kupują po 10 tysięcy złotych xD
Ja p------e, wykopki, zejdźcie na ziemię xD
  • Odpowiedz
@rzeznia22: raczej chodzi o to, ze op napisał dobrej w-----y, problem w tym ze do 100 zł to są zwykle blendy. Jest mnóstwo dobrej w przedziale 120-200zl a niekoniecznie 10k.
  • Odpowiedz
@Wariner: Mam nadzieję że zwycięzca przyjedzie do ciebie z tym alkoholem opić sukces czaskoskiego. Ja już wstawiłem nalewki i mam nadzieję, że mnie polska nie zawiedzie i będę pił na wesoło .
  • Odpowiedz