Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +379
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Organizuję POTĘŻNE #rozdajo - jeżeli Rafał Trzaskowski wygra drugą turę najbliższych wyborów prezydenckich, to wśród plusujących wylosuję jedną osobę, której wyślę butelkę wybranej w----y (lub butelkę innego alkoholu do 100 zł).
Zamierzam świętować początek powrotu Wolnej Polski dobrym drinkiem, więc niech ktoś jeszcze ma tę przyjemność na mój koszt ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Zasady:
- zielonki zarejestrowane po opublikowaniu tego wpisu nie biorą udziału,
- pisowscy agitatorzy również nie biorą udziału (po wylosowaniu będę pobieżnie analizował aktywność Mirka na wykopie) - to nie jest konkurs dla niewolników,
- plusujemy do rozpoczęcia ciszy wyborczej,
- losowanie po ogłoszeniu przez PKW oficjalnych wyników ze 100% komisji wyborczych,
- wysyłka paczkomatem na terenie Polski na mój koszt.
Powodzenia!
#wybory #bekazpisu #polityka
@Wariner: przyznaj lepiej że jesteś ze sztabu Trzaskowskiego bo nie wierzę, że ludzie mogą być tak przeprani umysłowo by płacić ze swoich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemniej jednak zależy mi, żeby z Polski nie zrobiły się drugie Węgry, a pierwszy krok ku powstrzymaniu Kaczafiego to właśnie wybory prezydenckie, dlatego też jeżeli Rafał wygra, to nie ukrywam, że będę świętował i nie widzę przeszkód, żeby z kimś się nie podzielić tą radością - ludzie
@Tartak: K---a, tylko czekałem jak znajdą się koneserzy co pół litra W----y kupują po 10 tysięcy złotych xD
Ja p------e, wykopki, zejdźcie na ziemię xD
@Wariner: OPie miej RiGCZ
Komentarz usunięty przez autora