Wpis z mikrobloga

@wygryw_here: Dzień dobry pani Kasiu, mam na imię Kamila Motylewska, mieszkam w Osieku 92, razem z mężem, dziećmi i babcią. Mamy 6 dzieci. Dom ma dwa pokoje, strych i komórkę. Jest niezbyt dobrze z ogrzewaniem za pomocą piecyka, nie udała się własnoręczna naprawa instalacji. 500 plus się skończyło. W kuchni i łazience są brojlery. Zimą nie idzie żyć, ściany i podloga pękają. Kąpię 6 dzieci w pokoju. Śpimy wspólnie, brakuje
  • Odpowiedz
@Ferrel: Jeszcze rok a zdobędę doktorat :) Wieki temu miałem praktyki w dziale budownictwa spolecznego i napatrzyłem się na podobne wnioski :) Nauczyłem się ich języka :D Czasem taka umiejętność się przydaje podczas surfowania po necie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@chagni: Rykłem w pracy podczas przerwy śniadaniowej i nie mogłem przestać się śmiać. Doszło do zabawnego chochlika drukarskiego - brojler to gęś, indyk, kura- młode, szybko tuczone z przeznaczeniem na r--ź i nie mające nic wspólnego z BOJLEREM czyli podgrzewaczem wody :)) Ona ma BOJLERY. Bojler a nie brojler :D Zostawiam ten błąd celowo aby poprawić humor czytającym :D
  • Odpowiedz