@ConstantineFrankHawkman: No właśnie kiedyś słyszałem, że ludzie z problemami psychicznymi są bardzo wytrwali i potrafią spędzić całe dnie na jedną rzecz.
prezydent teraz: gada z prezydentami obcych krajów jak równy z równym; znosi wizy do Stanów szybka rozmowa z POTUS Trump; załatwia Polsce wsparcie wojskowe w postaci światowego hegemona USA; dziarsko przeprowadza kraj przez kryzys wywołany pandemia COVID-19, ratując i szanując życie ludzi chętniej niż ekonomię; podpisuje szereg ważnych zmian w prawie i ustaw znacząco polepszających życie przeciętnego Kowalskiego; wetuje ustawy napisane źle błędnie lub niemoralnie - nawet jeśli to wytwory obozu bliskiego
@ConstantineFrankHawkman co znosi? Wizy do Stanów? Poczytaj na jakiej zasadzie przyznawano wizy i dlaczego Polska ma je zniesione. Nasi politycy nie mieli z tym nic wspólnego. A jak równy z równym to Duda może pogadać z prezydentem Mołdawii co najwyżej.
@ConstantineFrankHawkman: No właśnie kiedyś słyszałem, że ludzie z problemami psychicznymi są bardzo wytrwali i potrafią spędzić całe dnie na jedną rzecz.
@Mirush Widzę że kolega z tych debili co myślą że wcale ale to wcale wzajemne relacje PiSu z administracją Trumpa nie miały nic do rzeczy z zniesieniem wiz xD Przecież to nawet Radek Sikorski wielokrotnie powtarzał że Amerykanie z premedytacją utrzymują powyżej 3% odmów żebyśmy tych wiz nie mieli
Byłby lepszy bait jakbyś sprawdził chociaż jak teraz wygląda sytuacja w usa, a jest bardzo ciekawie i to w sumie najciekawiej od dziesiątek lat.
- Masz nagrania jak wyglądają te rozmowy i w większości dudeł jest piątym kołem u wozu, a można to zawdzięczać temu, że niestety jest psem pisu i odzywa się jedynie z wytycznymi, a tak to siedzi gdzieś przy szychach głupio
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Trzeba kuć żelazo póki gorące i jak najszybciej zakazać używania jakichkolwiek sociali gówniarzom do co najmniej 16 roku życia. Zero, żadnych gier online, żadnych z-------h grup na Discordzie, żadnych dwusekundowych filmików na tiktoku. Internet tylko pod ścisłą kontrolą. To co się zaczęło w ostanim roku odwalać przeszło wszelkie granice.
Przestałem czytać dalej, ty głąbie masz pojęcie co piszesz?
Wy to jednak macie nasrane w tych łbach
Komentarz usunięty przez moderatora
- PODPISANIE KONKORDATU Z KOŚCIOŁEM
@romek898:
To jest właśnie definicja. Definicja Neuropy. Dziękuję za tę definicję Neuropy. Podziwiam, jest niezwykle trafna i kompletna.
Byłby lepszy bait jakbyś sprawdził chociaż jak teraz wygląda sytuacja w usa, a jest bardzo ciekawie i to w sumie najciekawiej od dziesiątek lat.
- Masz nagrania jak wyglądają te rozmowy i w większości dudeł jest piątym kołem u wozu, a można to zawdzięczać temu, że niestety jest psem pisu i odzywa się jedynie z wytycznymi, a tak to siedzi gdzieś przy szychach głupio
@mat9: w 30 minut