Aktywne Wpisy
nowszyja +396
Zmniejszenie porcji o połowę ... o połowę! xDDDDDDDDDDD 76k dotacji.
#kpo
#kpo
źródło: Gx07Dn1XQAAQ8gR
Pobierz
Ten_spod_piatego +126
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

źródło: comment_1593711118vOMHESAyCvDlxWDAy7826f.jpg
PobierzPrzestałem czytać dalej, ty głąbie masz pojęcie co piszesz?
@ConstantineFrankHawkman: No właśnie kiedyś słyszałem, że ludzie z problemami psychicznymi są bardzo wytrwali i potrafią spędzić całe dnie na jedną rzecz.
@romek898:
To jest właśnie definicja. Definicja Neuropy. Dziękuję za tę definicję Neuropy. Podziwiam, jest niezwykle trafna i kompletna.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wy to jednak macie nasrane w tych łbach
@mat9: w 30 minut
- PODPISANIE KONKORDATU Z KOŚCIOŁEM
źródło: comment_1593729151fhBoNh4mKqtol6i7eweMeq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora