Loginsrogim
854
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Mirush
@ConstantineFrankHawkman "znosi wizy do Stanów" xD
Przestałem czytać dalej, ty głąbie masz pojęcie co piszesz?
330
mat9
@Loginsrogim: obalił Finlandię w jeden dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
257
romek898
romek898
Mogę tak cały dzień.

@ConstantineFrankHawkman: No właśnie kiedyś słyszałem, że ludzie z problemami psychicznymi są bardzo wytrwali i potrafią spędzić całe dnie na jedną rzecz.
60
mistejk
@Loginsrogim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
12
Mirush
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu bo jakiś pisowiec tak powiedział? XD
Wy to jednak macie nasrane w tych łbach
10
znikam5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
8
ConstantineFrankHawkman
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
Vakabayaschi
@Mirush: tak samo Duda zniósł wizy, jak kwachu nas do NATO wprowadził.
5
K.....3
K.....3
prezydent teraz: gada z prezydentami obcych krajów jak równy z równym; znosi wizy do Stanów szybka rozmowa z POTUS Trump; załatwia Polsce wsparcie wojskowe w postaci światowego hegemona USA; dziarsko przeprowadza kraj przez kryzys wywołany pandemia COVID-19, ratując i szanując życie ludzi chętniej niż ekonomię; podpisuje szereg ważnych zmian w prawie i ustaw znacząco polepszających życie przeciętnego Kowalskiego; wetuje ustawy napisane źle błędnie lub niemoralnie - nawet jeśli to wytwory obozu bliskiego
5
tomekruslan
tomekruslan
@ConstantineFrankHawkman co znosi? Wizy do Stanów? Poczytaj na jakiej zasadzie przyznawano wizy i dlaczego Polska ma je zniesione. Nasi politycy nie mieli z tym nic wspólnego. A jak równy z równym to Duda może pogadać z prezydentem Mołdawii co najwyżej.
4
Paruwkowy__Skrytorzerca
@Loginsrogim: zapomniałeś o najważniejszym przy Kwaśniewskim:

- PODPISANIE KONKORDATU Z KOŚCIOŁEM
2
ConstantineFrankHawkman
Mogę tak cały dzień.

@ConstantineFrankHawkman: No właśnie kiedyś słyszałem, że ludzie z problemami psychicznymi są bardzo wytrwali i potrafią spędzić całe dnie na jedną rzecz.

@romek898:

To jest właśnie definicja. Definicja Neuropy. Dziękuję za tę definicję Neuropy. Podziwiam, jest niezwykle trafna i kompletna.
1
BezKrakaNiePograszMakaroniarzu
@Mirush Widzę że kolega z tych debili co myślą że wcale ale to wcale wzajemne relacje PiSu z administracją Trumpa nie miały nic do rzeczy z zniesieniem wiz xD Przecież to nawet Radek Sikorski wielokrotnie powtarzał że Amerykanie z premedytacją utrzymują powyżej 3% odmów żebyśmy tych wiz nie mieli
1
piotrlionel
@ConstantineFrankHawkman: ile płacą za wpis ? I gdzie składać CV to bym sobie po godzinach dorobił
1
ZuluScout
@ConstantineFrankHawkman: Szczerze 4.2/8 za same chęci.

Byłby lepszy bait jakbyś sprawdził chociaż jak teraz wygląda sytuacja w usa, a jest bardzo ciekawie i to w sumie najciekawiej od dziesiątek lat.

- Masz nagrania jak wyglądają te rozmowy i w większości dudeł jest piątym kołem u wozu, a można to zawdzięczać temu, że niestety jest psem pisu i odzywa się jedynie z wytycznymi, a tak to siedzi gdzieś przy szychach głupio
1
korin_
0
r.....a
r.....a
obalił Finlandię w jeden dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mat9: w 30 minut
0
Mr_Frodo
@Loginsrogim: zapamiętamy go jako dobrego przy wódcę

0