Wpis z mikrobloga

Itaka proponuje 30 pln na dzień na osobe zniżki jeśli zamienimy all inclusive na BB (tylko śniadania), ponieważ z powodu koronawirusa hotel nie udostepnia już all inclusive. Pierwotnie wycieczka kosztowała 4750 pln dla dwóch osób, w opcji tylko ze śniadaniem około 4200, miejsce to zakhyntos , grecja. Waszym zdaniem jest to wyważona oferta czy raczej nie i iść dalej z nimi na noże? Z góry dzięki za porady, pozdrawiam!
#wakacje #podroze #itaka #tui #travelplanet #wirus #kiciochpyta #koronawirus
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rifel: na moje obiady w hotelach sa slabe, dlatego nigdy nie korzystam, jednakze czy aby na pewno tylko 30zl byl taki obiad wart? Zazwyczaj roznica jest taka ze smialo mozna zjesc na miescie
  • Odpowiedz
@brakloginuf: Właśnie nigdy nie braliśmy all inclusive, więc teraz chcielismy sprobować. Porównując do malty chociaż, nie ma szans na zjedzenie obiadu za 7,5e.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@brakloginuf: zależy jakie hotele, ja nigdy nie narzekałem na obiady w hotelach tym bardziej że restauracje często prowadzą szefowie z gwiazdkami Michelin, no ale za co zaplacisz to dostajesz.

@rifel: moim zdaniem używanie biur podróży w dobie 21 wieku i dostępu do internetu jest głupotą i twój post jest tylko kolejnym potwierdzeniem tego.
  • Odpowiedz