Wpis z mikrobloga

@qeni: podobno małych dzieci to nie dotyczy ¯_(ツ)_/

@Arveit o takim "grzechu pierworodnym" to slyszal? Chodzi pewnie o to, ze w takiej sytuacji kazdy moze ochrzvic, a nie tylko ksiadz z papierami. Choc znajac takich fanatykow pewnie i ksiadz byl przy nich, bol uszlachetnia... ich rzecz, ale niech nie narzucaja swoich chorych fantazji wszystkim.
  • Odpowiedz
@na-spokojnie: Celebrowanie cierpienia. Przecież to tortury dla tego biednego dziecka. I jeszcze ubieranie to w piękne słowa i uznawanie za szlachetne. Chore i straszne. Nie wiem jak można patrzeć na katorgę własnego dziecka i nazywać to pięknym.
  • Odpowiedz
pozwól dotrwać zarodkowi aż będzie odczuwał ból a potem każ mu całe jego (na szczęście krótkie) przeżyć w bólu w imię Pana, czego nie rozumiesz lewaku?

@Leniek: czego chcesz od wiary polegajacej na umeczaniu sie i samobiczowaniu? umeczenie niewinnego zycia i poswiecenie go totemom to najwyzsza z cnot.
  • Odpowiedz
@na-spokojnie: Pisać o tym publicznie i pochwalać takie zachowanie... Ja pier... (,)
Kiedyś ktoś bardzo bliski mi powiedział 'Takie dzieci chore mają więcej miłości od normalnych ludzi', no cóż ... Ta osoba nie jest mi już bliska. Co prawda chodziło o choroby nieuleczalne ( tak jak w tym przypadku ), które prędzej czy później są przyczyną wielu innych chorób i mogą skończyć się śmiercią. Przynajmniej to
  • Odpowiedz