Aktywne Wpisy
LulekTV +368
TP S.A to typowy żenujący przykład dzikiej prywatyzacji w Polsce. Sprzedalismy całą sieć telefoniczna Francuzom tylko po to by nas doili jak krowy. Tragedia.
drzewko94 +441
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
Nie mogę przeboleć tego, że dziewczyna , która jest u nas w pracy sekretarką ma swoje mieszkanie w praktycznie samym centrum miasta bo babci (koleżanka przekazała info innej koleżance) a ja kończąc tudny kierunek studiów i wykonując odpowedzialna pracę na wyższym stanowisku nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na takie mieszkanie no chyba że z wysokim kredytem do końca zycia :(((. Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe? Dlaczego ja, zapierdzielający, wkuwający trudny materiał na studiach, robiący na róznych stażach prawie że za darmo, wkładający w swoją karierę zawodową dużo czasu i wysiłku mam brać kredyt na mieszkanie a inni dostają coś za darmo??? Prawie codziennie jak patrzeę na tą dziewczynę to czuje złość i jakąś taką niemoc i niesprawiedliwość :(. Tak, piecze mnie potwornie dupa z tego powodu ale jak ma mnie nie piec?
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie #mieszkanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5efc825a15d9fcf7250f01df
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Wesprzyj projekt
[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Zaakceptował: sokytsinolop
Mi rodzice nie dali na mieszkanie, właściwie to w ogóle nie dawali mi pieniędzy... wręcz przeciwnie, odkąd zacząłem pracować to ja musiałem im dawać pieniądze na rachunki. A gdy zaczynałem to bezrobocie było dwucyfrowe, co miało wpływ na dostępność pracy i na zarobki.
A mimo to udało mi się wyrwać i czegoś dorobić. Mało tego, żyję (trochę) lepiej i mam więcej niż wielu moich
Komentarz usunięty przez autora
Tylko pamietaj, by nic nie zostawiać swoim dzieciom i wnukom, bo ktoś się może w przyszłości #!$%@?ć :) Najlepiej nic dla nich nie odkladaj, bo jak oszczędzisz, by im dać, to ktoś napisze, ze to NIESPRAWIEDLIWE.