@jack_lemmon: kurde nigdy o tym nie myślałem, ale po chwili zastanowienia chyba chciałbym to zrobić z najmniejszym obciążeniem dla rodziny / osób postronnych.
powieszenie się - dom lub okolice to rodzina, las lub inne takie miejsce oznacza potencjalne odnalezienie mojego truchła przez kogoś obcego pociąg - nie, mógłbym zniszczyć życie nic nie winnemu maszyniście skok z wysokości - mało elegancka + patrz punkt "powieszenia" narkotyki - może nastąpić reakcja organizmu której
@jack_lemmon kiedyś też badałem temat z czysto naukowej ciekawości, ponoć najsprawniej w Polsce to bierzesz kupujesz czystą kofeinę, pakujesz ją w tabletki takie rozpuszczalne (kapsułki jak Trilac) łykasz tego garść ( średnio 10g to dawka śmiertelna dla dorosłej osoby), potem coś mocnego nassenego, idziesz w kime a w międzyczasie serducho siada od dawki kofeiny, jeśli wcześniej nastąpi reakcja obronna organizmu w postaci wymiotów, to po nasennych masz dużą szansę się utopić we
@jack_lemmon: jednym z humanitarnych sposobów eutanazji zwierząt jest zniszczenie mózgu, jeśli jest to zrobione szybko to ofiara nie cierpi bo mózg jest w całkowitej dezintegracji i nie ma jak odebrać bodźca o cierpieniu czy bólu
Najlepszy sposób na samobójstwo?
Komentarz usunięty przez autora
powieszenie się - dom lub okolice to rodzina, las lub inne takie miejsce oznacza potencjalne odnalezienie mojego truchła przez kogoś obcego
pociąg - nie, mógłbym zniszczyć życie nic nie winnemu maszyniście
skok z wysokości - mało elegancka + patrz punkt "powieszenia"
narkotyki - może nastąpić reakcja organizmu której
#moderacja #moderacjacontent @m_b @a_s
Proszę usunąć cały wątek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora