@Double-O-Seven: Ej wy serio nie wierzycie w zwycięstwo? Jeżeli Trzaskowski zawetuje podniesienie podatków to budżet sie nie zepnie a jak tego nie zrobi to możliwe nawet że KO wygra dziurę w budżecie... Ale sukces.
3 lata przepychanek, wyciągania gowna, wymyślania różnorakich afer itp. między PO i PiS i do tego brak jakichkolwiek nowych ustaw i projektów, ponieważ będą się nawzajem blokowa
@pidzej11: Tak już było podczas sejmu V kadencji. Media zapowiadały koalicję PO-PiS i najlepszy rząd a te partie całkowicie się nie dogadały. Nic z tego nie wyniknelo, następnie ludzie zagłosowali na PO, a później znów na PiS xD.
@pidzej11: nie ma zadnej gwarancji co do ustaw ktorych rafauek nie podpisze. Jak on tak mowi, a o teraz sie zadeklarowal ze nie podpisze zadnej ustawy podnoszącej podatki, iks de. podziwiam neuropkow za slepą nieumiejętność analizy sytuacji. Nie wiem jak reszta, ale ja w wuju mam homokomanda, problemem jest trzask jako osoba o zerowej wiarygodnosci. Nawet jakby zadeklarowal wszem i wobec wojne przeciw 447 (czego nie zrobił) to bym mial
@pidzej11: Tak już było podczas sejmu V kadencji. Media zapowiadały koalicję PO-PiS i najlepszy rząd a te partie całkowicie się nie dogadały. Nic z tego nie wyniknelo, następnie ludzie zagłosowali na PO, a później znów na PiS xD.
Komentarz usunięty przez autora