Wpis z mikrobloga

• 4
@Allek @Barstuk @zajo22
Nie dziwię się, że ten kraj wygląda jak wygląda, jak takie tępaki jak wy mają prawa wyborcze. Na przystanku autobusowym pewnie też macie problem ze zrozumieniem rozkładu jazdy, co?

Masakra ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Den_Pz: mam paru znajomych co pracują w komisjach wyborczych i powiem Ci jak to wygląda z tym liczeniem głosów nieważnych.

Ano tak, że liczą to co im się podoba.
Baba z komisji jest za PiS-em? To przepuści niektóre nieważne dla PiS-u.
Głos na Trzaskowskiego, iks wystaje nieco poza ramkę? Cyk nieważny, bo niezgodny z moją linią
  • Odpowiedz
@NiedzielnyMirek masz prawo żeby chodzić na uszach i śpiewać smerfne hity. Jakoś tego nie robisz. To że coś wolno nie oznacza że trzeba to robić.

@arkagham niby jak ten jego głosik może cokolwiek? xD zagłosował i i tak jest to nic nie wa te bo nawet go nie policzyli. A nawet jak by policzyli to dosłownie nic by się nie zmieniło

@Den_Pz a gdzie ja napisałem że nie możesz
  • Odpowiedz
@Den_Pz: na instrukcji sa dwie zasady xd tylko jeden kandydat oraz PRAWIDŁOWO ODDANY GŁOS TO DWIE PRZECINAJACE SIE LINIE W KWADRACIE OBOK IMIENIA Xd fajka, V to nie sa przecinajace sie linie. Ktos mogl to zaliczyc i nie zaliczyl a ktos trzymal sie zasad i nie zaliczyl. Obojetnie czy ze zlosliwosci czy bogobojnosci, ale nie zrobil nic zlego. Dziwne, ze tylko jedna osoba w komentarzach zwrocila na to uwage
  • Odpowiedz
@Francisco_dAnconia: Jeśli będzie złożony protest wyborczy to sąd będzie musiał przejrzeć wszystkie karty do głosowania w danym obwodzie. Dlatego po zakończeniu wyborów wszystko jest pakowane, plombowane itp. właśnie w takim celu
  • Odpowiedz