Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +93
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
Głos oddany przeze mnie na p. Zółtka, natomiast w protokole komisji... 0 głosów.
Niby jeden głos nie ma żadnego wpływu, jednak niesmak niesamowity. Zwłaszcza, że do swojego okręgu wyborczego musiałem specjalnie dojechać.
#wybory #zoltek
A tak poważnie - według protokołu, głosów nieważnych było 5, z czego 3 karty zostały unieważnione ze względu na niepostawienie znaku "X", natomiast dwie karty ze względu na postawienie więcej niż jednego znaku "X". Na mojej karcie wszystko zaznaczone zgodnie z przepisami... A przynajmniej tak było, gdy wrzucałem kartę do urny. (
nie masz żadnych dowodów, nie pociągną dalej tej sprawy
@Schwarzenberger: nie sprawdzałem. Szczerze mówiąc, nawet nie słyszałem o tym wcześniej.
albo oddałeś głos nieważny
a jestes pewnien, ze oddales prawidlowy glos, no bo jednak wiele ludzi tego nie potrafi xd
@xVolR: @ry8u: policzyli w tej komisji. Publicznie jest udostępniany protokół komisji, gdy przeliczy wszystkie głosy. Skoro jest protokół z jego komisji, to tam już policzyli wszystkie głosy. Można było usłyszeć np, że podliczono głosy z 87% komisji, ale to znaczy, ze reszta komisji nie podała jeszcze żadnego wyniku, nie podaje się wyniku z części głosów z jednej komisji.
@ry8u: taki mam zamiar, tylko z tego, co się zdążyłem zorientować, to jedyną droga jest sąd okręgowy i złożenie oficjalnego