Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

Salido +279
Minął 12. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-3
Pobierz

Oczywiście ta "klasyczna motoryzacja" to koniecznie R4, najlepiej w klekocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000022423
PobierzPrzecież całe wyposażenie jest tylko po to, żeby się psuć.
Takie elektryczne szyby to są dla debili, co by się przycięli szybą przy zamykaniu albo dla ciot w rurkach, co nie mają siły korbą kręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000022425
PobierzTam gdzie z suvami, co to rzekomo wciskają na siłę a ludzie chcą innych aut. Tak samo chcą podobno tych golasów, ale producenci mówią "nie".
A tak naprawdę koncert życzeń właścicieli nastoletnich gruzów ¯\(ツ)/¯
@PiotrFr Napisał to Łukasz zaraz przed zejściem na zawał u mechanika po dostaniu rachunku opiewającego na prawie 1/3 wartości swojego auta za naprawdę sprzęgła/dwu masy w swoim niedługo pełnoletnim volkswagenie z manualem XD
Dawno temu znajomy - już były - dyskutował ze mną, że centralny zamek zabił motoryzację. Oczywiście każdy się domyśla, że jego auto tego nie miało. Nie miało też absolutnie żadnego innego wyposażenia dodatkowego, więc wszystko co było
@NuklearnySzpadel: Nic nowego, tak jest dokładnie za każdym możliwym razem. Jeśli wyjdzie jakiś nowy model auta to ten poprzedni jest tym ostatnim prawdziwym dopóki danej osoby która tak mówi
No dokładnie. Biorąc pod uwagę skrzynie hydrauliczne bez jakichś wad fabrycznych, to są znacznie tańsze niż manuale w
Jak ktoś jest starszy i ma dobrą pamięć, to zna lepsze hity. Tak samo opór przed ABS, bo w zimie się nie zahamuje, czy jak pojawiły się wtryski.
W żadnym wypadku nie jest lepsza.
DSG zawsze ma pewne ograniczenia. Przy starszych automatach owszem, wygrywały mocno czasem zmiany biegów, dziś już praktycznie nie ma różnicy. A hydro zawsze będzie działać płynniej i w żadnej sytuacji nie będzie się gubić
@Cztero0404: Jeździłem samochodem ze skrzynią automatyczną, oraz ze skrzynią DSG i nadal preferuje manual.
Fajne te automaty do stania w korku i nic poza tym. Automaty dziele na te powolne, oraz na te awaryjne. (na przykład skrzynia 10hp od Forda).
@Rustyyyy: Problem generalnie jest taki, że ludzie na przykład wypożyczają takie mustangi lub jakiekolwiek mniej codzienne trochę lepsze auta jak na polskie realia i takowe po prostu katują gdzieś na rondzie przykładowo na jakimś zadupiu często jeszcze się chwaląc tym na instagramie na przykład.
Komentowałeś tam gdzieś, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)