Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +142
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.5% (222)
- Nie 51.0% (371)
- Nie mam zdania 18.4% (134)
#rower #szosa
@breslau98: o panie, jak za 8k nie wiesz jaką geo chcesz to mogą być wtopione pieniądze. Przemyśl wypożyczenie np. Giant Defy (endurance) i TCR (race) i zobacz czy to w ogóle jest twoja bajka.
@breslau98: o człowieku, to są miliony pytań z pierdyliardem odpowiedzi.
Jak kolega wyżej pisze: wypożycz na testy. Chociaż nie masz aspiracji turbo sportowych, to endurance będzie git.
Ja DDR nie unikam. To znaczy staram się wybierać trasy gdzie ich nie ma, chyba że są dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Buty i pedały: masz wybór albo
@breslau98: Przecież to jest najważniejsze kryterium doboru roweru. Dorze, że odpuściłeś :D
No i wracając: jak masz tam "jakieś górki" w tym małopolskim, to szukaj szosy na tarczach. Ale ogólnie jest, że z dostępnością rowerów :/