@HonyszkeKojok: zycie w polsce mnie coraz bardziej przeraza po tym co czytam i ilosci plusow ,ktore potwierdzaja ze w innych rejonach polski sa podobne historie xD To jest jakis kosmos.Dzungla.
@dudi-dudi : powinien zlikwidować dom, bo dzieci mieszkają w blokach i patrzą na kogoś kto ma dom. I tak samo nie powinien parkować samochodu pod domem, bo dzieci, które nie mają w domu auta i muszą jeździć autobusem.
@randomm13: skąd wiesz, że obok mojego osiedla nie ma żadnego domu z dużym ogrodem? Stalking wszedł mocno, ale nie na tyle mocno aby trafić z dokładną lokalizacją, czy jak?
@randomm13: gościu, zdecydowanie mylisz lokalizacje :D No chyba, że też mieszkasz pod Wrockiem a pierwsza litera ulicy przy której mieszkasz to Z, wtedy możemy się dalej spierać :D Ale wtedy to już Ci strzelę fotkę, bo na działce kolesia o którym piszę nie ma żadnych drzew, nawet jedna tuja tam nie rośnie :D
Ja bym przeniósł ten basen na druga stronę posesji. Ale nie dlatego, bo kole w oczy biedotę. Tylko dlatego, by moje dzieci plebsu oglądać nie musiały w trakcie pluskania.
#madka #madki #codziennadawkamadek #bombelek
To jest jakis kosmos.Dzungla.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora