U was wszystko w porządku?, 07:02:02, Wtorek, 23 czerwca 2020. Imieniny: Wandy, Zenona. Słońce wstało dziś o 04:12. Świecić będzie 17 godzin i 13 minut, w zenicie znajdzie się o 12:48 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:25. Ciemna noc zapadnie o 00:22, ale gwiazd można wypatrywać od 22:21.
No to ok, jak obiecałem, będzie nieco dłużej (mam nadzieje, że nie za długo).
Weekend generalnie upłynął pod znakiem rozjazdów - myślałem, że po prawie 60h spędzonych w pracy wyjdzie mi to gorzej, ale jazda i spędzanie czasu poza domem w ogóle mnie nie zmęczyło.
@Pryksryk: o nic, tak dla jaj wrzucane ( ͡°͜ʖ͡°) tyle, że w komentarzach wywiązała się społeczność i tak sobie smarujemy do siebie codziennie pod wpisem wrzucanym przez bota
@Pryksryk: nie wiem czy dobrze rozumiem i odpowiem: znamy już @micke, niektórzy osobiście jeśli tak można nazwać spotkanie zdalne (dawno temu jak epidemia się zaczynała i wprowadzono lockdown). Ale historia tego wpisu jest taka, że wrzucał to kiedyś dla żartów, wywiązała się w komentarzach społeczność i żal mu było przestać to wrzucać więc stworzył bota, który co rano o 7 robi to za niego. I my się tu co rano
@Pryksryk: kto nie sprawdza, ten nie sprawdza :P Ja tu z chęcią czekam na wołańsko, chociaż inni w porównaniu do mnie to rzucają streszczenia tego, co robią.
Hej! Wszystkim Tatom wszystkiego najlepszego w dniu ich święta! W tym roku super wyszło, bo mogłam osobiście uściskać swojego ukochanego tateła, a takze pogratulować mojemu mężowi, którego trochę jakby dotyczy już to święto :)
Eh, teściowie nadal próbują nam wcisnąć swojego prawie dwudziestoletniego grata 'w spadku'. Nie obchodzi ich, że nie potrzebujemy drugiego
@shitty_support: rodzicom ciężko zrozumieć, że dzieci mogą chcieć żyć po swojemu. Ech te utarte schematy :D @wynalazek_one: widziałam takie ładowarki w żwirowni, fajne zabawki ( ͡°͜ʖ͡°)
@shitty_support: ej, gratis to uczciwa cena, ja bym wziął i oddał tutaj pewnemu miszczowi albo skontaktował się ze Zbigniewem Łomnikiem, on gratis to weźmie auto, choćby było i całe rude i przegnite na wylot. A tak zupełnie serio - jeny, nienawidze takich szantaży, od kilku lat takie wstawki z marszu ucinam, dziękuje, dobranoc, koniec imprezy. Nie znoszę, jak ktoś mnie traktuje jak dzieciaka i wie lepiej, niż ja sam, czego potrzebuje.
Dobry wieczór. Potrawka z chrząszczy czy schabowe z kretoszczura, a może rosół ze ścierwojada? Menu w kolonii mimo skromnych zasobów flory i fauny potrafiło utrzymać chłopaków na nogach, by z uśmiechem każdego dnia maszerowali do kopalni
@shitty_support: jak dobrze, że moja mama wyleczyła się z tego zbieractwa, "a może się przyda, zostaw, odda się komuś", etc. Jak przyszło do przeprowadzki, to jej przeszło ( ͡°͜ʖ͡°)
@buczubuczu @Wejszlo nie ma w ogóle mowy o tym, żebysmy mogli go sprzedać albo się go pozbyć. Proponowałam, żeby sobie sprzedali to auto, niebieski może im przecież pomóc je wystawić, ale absolutnie się nie zgodzili. Chodzi o to, żeby oni nie ponosili kosztów utrzymania, a mogli sobie przyjechać na niego popatrzeć i pochwalić się przed znajomymi jaki to wielki prezent nam zrobili.
Jakby się okazało, że pozbyliśmy się auta, to tu by
@shitty_support: współczuję znam temat bo moi też mają zbieractwo. Nie wiem, które z nich ma gorsze bo to dwa różne typy. Ojciec coś na zasadzie: przywiozłem bo może się przydać i dzięki temu mamy w huk rzeczy, które leżą po kilka kilkanaście lat i czekają na tą chwilę. Ja nie mówię, raz po raz coś się przyda, raz na milion ale nie można tak żyć bo to jest dramat. Mama za
U was wszystko w porządku?, 07:02:02, Wtorek, 23 czerwca 2020. Imieniny: Wandy, Zenona. Słońce wstało dziś o 04:12. Świecić będzie 17 godzin i 13 minut, w zenicie znajdzie się o 12:48 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:25. Ciemna noc zapadnie o 00:22, ale gwiazd można wypatrywać od 22:21.
No to ok, jak obiecałem, będzie nieco dłużej (mam nadzieje, że nie za długo).
Weekend generalnie upłynął pod znakiem rozjazdów - myślałem, że po prawie 60h spędzonych w pracy wyjdzie mi to gorzej, ale jazda i spędzanie czasu poza domem w ogóle mnie nie zmęczyło.
W sobotę byliśmy
Ale historia tego wpisu jest taka, że wrzucał to kiedyś dla żartów, wywiązała się w komentarzach społeczność i żal mu było przestać to wrzucać więc stworzył bota, który co rano o 7 robi to za niego. I my się tu co rano
Ja tu z chęcią czekam na wołańsko, chociaż inni w porównaniu do mnie to rzucają streszczenia tego, co robią.
Hej!
Wszystkim Tatom wszystkiego najlepszego w dniu ich święta! W tym roku super wyszło, bo mogłam osobiście uściskać swojego ukochanego tateła, a takze pogratulować mojemu mężowi, którego trochę jakby dotyczy już to święto :)
Eh, teściowie nadal próbują nam wcisnąć swojego prawie dwudziestoletniego grata 'w spadku'. Nie obchodzi ich, że nie potrzebujemy drugiego
@wynalazek_one: widziałam takie ładowarki w żwirowni, fajne zabawki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak zupełnie serio - jeny, nienawidze takich szantaży, od kilku lat takie wstawki z marszu ucinam, dziękuje, dobranoc, koniec imprezy. Nie znoszę, jak ktoś mnie traktuje jak dzieciaka i wie lepiej, niż ja sam, czego potrzebuje.
Dobry wieczór. Potrawka z chrząszczy czy schabowe z kretoszczura, a może rosół ze ścierwojada? Menu w kolonii mimo skromnych zasobów flory i fauny potrafiło utrzymać chłopaków na nogach, by z uśmiechem każdego dnia maszerowali do kopalni
Jakby się okazało, że pozbyliśmy się auta, to tu by
# chwalesie dostałem na dzień ojca, pierwsze święto ᕦ(òóˇ)ᕤ
Wrzucam fotkę dźwigu kolejowego z mojej pracy, jak już ciężki sprzęt wchodzi na salony(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Odlotowy dźwig (ʘ‿ʘ)