Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 43
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

U was wszystko w porządku?, 07:02:02, Wtorek, 23 czerwca 2020. Imieniny: Wandy, Zenona. Słońce wstało dziś o 04:12. Świecić będzie 17 godzin i 13 minut, w zenicie znajdzie się o 12:48 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:25. Ciemna noc zapadnie o 00:22, ale gwiazd można wypatrywać od 22:21.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

U was wszystko w por...
  • 54
@buczubuczu akurat ta na spokojnie bierze 5 a jak dobrze zagarniesz to 6 więc taka wanna to 3 łyżki i może jechać ¯_(ツ)_/¯
@Wejszlo zbieractwo to przez komunę, ludziom wprano głowy i wszystko się przydaje, o zgrozo!
@shitty_support współczuję. Czasem na pewno masz dość zaciskania zębów i pięści. Trzymam za Was kciuki i głowa do góry!
@Dziesion fantastyczne, zamienisz się za moją fadromę?
@shitty_support ja zawsze powtarzam to co usłyszałem od kumpla: teściowa to obca baba, tylko czasami trzeba powiedzieć mamo.
Ja na szczęście, odpukać w niemalowane, mam teściów ok. Tak wiem wiecznie w rozjazdach ale się dotarliśmy przez te kilka lat już. Również Wam życzę "dotarcia" i mam nadzieję że Dziedzic trochę polepszy ten stan. Będzie tak! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
@wynalazek_one moi teściowie to skarb. Serio nie mogłem lepiej trafić. Ale już moja mama dla różowej to niespodzianka, bo wierzy w aury, znaki zodiaku itp. Na szczęście trochę się opamiętała i wszystkiego nie zrównuje z astronomią i innymi pozafizycznymi bytami, ale potrafi ocenić człowieka po okładce, mówiąc że aura żółta i coś tam. XD Kiedyś czytała namiętnie jakieś wróżki i inne czasopisma co robią z mózgu papę, ale po wielu rozmowach chyba
ja zawsze powtarzam to co usłyszałem od kumpla: teściowa to obca baba, tylko czasami trzeba powiedzieć mamo.

@wynalazek_one akurat moja kazała mi po ślubie mówic do siebie nadal per Pani, więc nie kombinuję z mamowaniem, coby bardziej nie podpaść. Ale w sumie trafne powiedzonko.

Dzieciak jeszcze nie wyszedł a już ją nieźle zmiękczył - kiedyś się zarzekała na wszystkie świętości, że się mojego dziecka nawet nie dotknie. A na ostatnim rodzinnym spotkaniu
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Wejszlo @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @nivenerr @keisezrG i reszta :D
Dobry wieczór, dziś znowu późno ale o tym za chwilę. Tak jak zawsze najpierw czytam co ciekawego u was i zostawiam plusa, a dziś jestem gdzieś w połowie i wyskakuje mi, że przekroczony limit, spróbuj za kilka minut. Jak tu żyć jak nawet na portalu z śmiesznymi obrazkami jestem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@shitty_support: jakaś głupia ta kobiecina. Ja do swojej teściowej mogłem mówić per mamo jeszcze przed ślubem, choć też mi kilka razy zalazła za skórę wcinaniem się na siłę. Udało nam się to jakoś rozgryźć i jest już ok. Na zbieractwo nie choruje - to domena mojego dziadka, jego też trzepie, jak ma wyrzucić zwykłe śmieci (choćby gniły). Ostatni raz jak do Polski przyjechała moja mama to poświęciła 3 dni na sprzątanie