Aktywne Wpisy
edenptlg +682

Amigoyamigo +67
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

@LadyRaspberry: Na pewno nie 6 miesięcy, parę tygodni wystarczy. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli - zęby są naturalnie żółte. Nie ma tu takiej zależności :)
@kinesin1000: generalnie to temat rzeka, więc musisz rozwinąć swoją myśl - co chciałbyś wiedzieć? Przyznam szczerze, że nie zajmuje się tym, więc nie mogę obiecać, że
ja p------e ( ಠ_ಠ)
źródło: comment_1592851310hE36rX1ZUbw2AjR6KqdrwV.jpg
PobierzI oczywiście trzeba znaleźć przyczynę i w miarę możliwości ją wyeliminować.
również dodaję do ulubionych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, jak coś miałoby się nie udać to byłoby od razu widoczne. Musi być inna przyczyna. Cieszę się, że wpis się podoba :)
Jaka markę wybrac?
Czy są jakieś badania czy wybielanie zwiększa szanse na dziury/próchnicę, itp? Tylko to jest moją obawą by wybielić zęby.
@SkrytyZolw: jak twałe, jaka ingerencja w zęba, jaka skuteczność, jaka cena;)?
Najpopularniejsze są żele Opalescence :)
@SRzeyamlon: na Śląsku, po szczegóły zapraszam na pw. Są, nawet pisałam o nich we wpisie - 35% nadtlenek wodoru powoduje demineralizacje szkliwa, a do prowadzi do jego osłabienia i zwiększenia podatności na próchnicę.
Ale żele o mniejszym stężeniu są dużo łagodniejsze i mniej szkodliwe. Żaden
@SkrytyZolw: myślałem ze takie zdjęcie się pojawi, no cóż mój błąd