Aktywne Wpisy
Lewusx +50
mickpl +270
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Wg. relacji obok miało dojsc do siłowego obnażenia 15 latki.
A już o Korwinie potrafiacym doszukiwać sie pozytywów w głaskaniu pedofila już nie wspomnę.
Z czego wynika ta hipokryzja prawicowców obyczajowych?
Na pewno po cześci z tego, że prawica przyciaga nieproporcjonalnie dużo sympatyków bardzo nieokrzesanych i ograniczonych w kwestii uzewnętrzniania swoich pogladów, ale czy to jedyny powód?
#neuropa #4konserwy #polityka #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
To już marsze lgbt w PL były w tamtym roku bardziej stonowane, bo nawet ich przeiciwnicy musieli wklejać zjdecia z zagranicy żeby im zarzucać rozwiązłośc.
Co ciekawe taka sama sprzeczność tyczy sie życia rodzinnego wielu ludzi z prawicy gdzie zdrady i rozwody scielą sie gęściej niż na lewicy.
W tym przypadku też chodzi o zwolennika prawicy i nawet napisałem ''prawicy obyczajowej''.
Zwolenników SLD też będziesz nazywał zwolennikami prawicy, skoro SLD jest bardziej na prawo gospodarczo oraz światopoglądowo?
Skoncz z tymi propagandowymi gadkami prawaków chcacych zawłaszczyc okreslenie prawica.
W Polsce co najmniej od upadku PRL okresla sie w pierwszej kolejnosci partie poprzez kwestie swiatopgladowe, a dalszej gospodarcze.
Co nie dziwi, bo nawet dla Konfederacji sa one na pierwszym miejscu.
@Volki: Skad bierzecie te potoczne okreslenia?
@Volki: ''lewica bezbożna'' to nie jest encyklopedyczne okreslenie.
pis swiatopogladowo SLD.
Jeszcze napisz, że Hitler to lewica XD