Aktywne Wpisy
13sierpnia +177
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +175
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Niedzielna kontrola butelek i szklanek. Co tam popijacie w ten ciepły niedzielny wieczór Mirki i Mirabelki?
#piwo #chillout #ogrod #fotografia
- jak z dojazdami ogólnie, nie ma korków przez Banino czy jakoś inaczej docierasz do centrum?
- szambo czy już kanaliza?
- internet jakiś możliwy w okolicy czy tylko kiepskie LTE?
- jak z drogą dojazdową do osiedla, deweloper kładl płyty?
- z rachunkami za prąd i gaz w zimie zamykasz się w 500.- ?
@qualin: Przez ponad dwa lata posiałeś trawkę, otoczyłeś krawężnikiem i posadziłeś mikro tuje? XD
Zrozum wreszcie, że Twój ogród jest przykładem wszystkiego co najgorsze w polskich ogrodach.
To jest przykład złego gustu i braku myślenia o przyrodzie. Nic tu nie ma do rzeczy, że robisz go sam bo tym samym nakładem pracy i jeszcze mniejszym nakładem środków mógłbyś mieć coś dużo fajniejszego.
A ja powiem, że zazdroszczę domku i ogródka, celuję w podobne coś. Jest
@qualin: Wrzuciłeś fotkę licząc na atencję i ktoś źle ocenił Twój "ogród"? Ojej.
Ja fotki swojego ogrodu nie wrzucę, bo nie mam potrzeby atencji ani oceny swojej pracy.
Mogę Ci jednak zdradzić, że mój ogród jest znacznie bardziej urozmaicony, są w nim kwiaty, krzewy i drzewa. To powoduje że ogród jest odwiedzany przez ptaki i owady.
Jestem więcej niż pewien, że za kilka lat Polacy
Poza tym kwiaty też mam i krzewy, ale #!$%@? dopiero rosną. Nie no spoko, nie ma to jak #!$%@?ć na całej powierzchni krzaków bez ładu i składu. Wyobraź sobie, że nie każdy lubi mieć wszędzie nasrane. Ja wolę minimalizm tak samo
@qualin: Nie mogłeś (a przynajmniej nie wolno Ci). Zobacz sobie w projekcie ile % działki masz przeznaczone na powierzchnię biologicznie czynną.
A swój ogród już kiedyś pokazywałem przy okazji innego tematu (fotowoltaiki chyba).
@qualin: W projekcie są takie wytyczne. Są one podane oczywiście na podstawie PZT.
Posadź tam jakieś krzewy. Na serio będzie ładniej XD
Pozdrawiam (szczerze)
Komentarz usunięty przez autora