Wpis z mikrobloga

@qualin Fajnie Miras. I cena super za domek z działeczką. Na Podbeskidziu za taką kasę to kawalerka w deweloperce. Tylko nie mów, że w niedzielę kosiłeś trawę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@angela09: tak w niedzielę kosiłem kiedy sąsiad obok stawiał zadaszenie tarasu, drugi sąsiad ciął jakieś deski, a u trzeciego darły się dzieciaki w basenie ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@angela09: czym się różni hałas 4 dzieci, które dra się w niebogłosy od pracującej 30 minut kosiarki? Zaznaczam, że kosiarka jest o wiele cichsza, mój odkurzacz jest od niej głośniejszy xD
  • Odpowiedz
@qualin: No Mireczku, piękny ogród szacun. Chciałbym mieć tak samo przystrzyżony ogródek. Kupiłem niedawno działkę i liczę ze za jakiś czas będę się mógł podobnie relaksować jak postawie chałupę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@qualin Tak wyglada życie społeczne, są w nim dzieci. To, że się bawią jest normalną sprawą.
A wykonywanie głośnych prac w niedzielę albo święta jest brakiem szacunku do sąsiadów. Ludzie raczej pracują w tygodniu i w tym czasie kiedy mogą się zrelaksować nie chcą żeby ktoś im robił remont albo kosił trawę.
  • Odpowiedz
  • 0
@angela09: a co jeżeli ludzie pracują w weekendy i chcą odpocząć w tygodniu? Tym się nie należy już szacunek z tego co piszesz ;) widzisz.ja np nie zwracam nikomu uwagi kiedy robi grubą imprezę na pół ulicy w sobotnią noc, a ja muszę rano wstać do pracy. Sąsiedzi wiedzą, że my pracujemy także w weekendy i oni z kolei też nie robią problemów kiedy raz na pół roku wypadnie mi
  • Odpowiedz
@qualin: mozemy tez tak falszywie - super, ziomek, ale zielono!! Łazienki w stolycy wymiękają. Narazie to ty zachowujesz sie jak atencyjna pipa bo kawałek trawy ogarnąłes i czekasz na aplauz.
  • Odpowiedz
  • 0
@lezeikwicze: pokaż jak Ty ogarnąłes kawałek trawy. Zrobić ładny i gesty trawnik to nie takie hop siup, no chyba, że kupisz z rolki. Ja zakładałem trawnik od zera gdzie wszędzie jest sama glina. Widać, że nie masz bladego pojęcia ile pracy trzeba włożyć żeby mieć taki właśnie ogarnięty kawałek trawy bez chwastów i dziur.
  • Odpowiedz