Wpis z mikrobloga

@Fang:

Gdyby geje stanowili wysoki odsetek populacji to w filozofii nie pojawiliby sie jako podmiot dopiero w 19-20 wieku.

Co? xD I gdzie napisałam, ze stanowią wysoki procent?
@krystian-masiak: Zobaczymy w exit pollach. Ja obstawiam, że 30% wyborców Bosaka okaże się pożytecznymi idiotami pissu, którzy być może zapewnią dalszą bezkarność obecnie rządzącej mafii. Ostatnio jakiś sondaż pokazał że może być to nawet 50%.
@Fang: rozwiń wypowiedz "francuska grupa wpływu" i jakie to ma znaczenie dla nas, bo póki co to brzmi jakbyś potrzebował czapeczki foliowej, a twoja ostatnia wypowiedź pokazuje trochę zidiocenie i zaprzeczenie własnej tezy, że głosujesz w drugiej na dude z innego powodu niż homofobia.

@yuim: wątpie, by było ich aż tyle. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się grupa ludzi, którą się przekona z PiSu na konfederacje, tym bardziej, że można powiedzieć,
@krystian-masiak: oczywiscie ze głosowałbym z innego powodu niż homofobia.
Wybór miedzy narodowym socjalizmem, a klasowym socjalizmem. Pierwszy jest konserwatywny, drugi rewolucyjny. Zaden mi sie nie uśmiecha.
Można byłoby rowniez postawic hipoteze:
- wygrana Dudy - spoleczne przyzwolenie na polityke "liberalną" (sam fakt reform wg jakiejs obranej linii, bez oceny dobre/zle)
- wygrana trzaskowski/holownia/biedron - spoleczne przyzwolenie na (zachowanie statusu quo) polityke konserwatywną (veto prezydenta wobec projektow ustaw oraz dwie inne istotne