Aktywne Wpisy
Lambert11 +34
Potrzebuje sie wygadać.
Wczesniej opisywalem historie mojego związku. Nie oczekuje rad bo wiem co mam zrobić, ale nie czuję sie gotowy na podjęcie takiej decyzji.
Z żoną mamy powazne problemy w relacji. Nie rozmawiamy praktycznie ze sobą z wyjatkiem jej ciągłej krytyki i pretensji o wszystko. Zero czulosci, zero seku, zero zaangazowania z jej strony.... z mojej juz chyba tez go nie ma. Jedyny laczacy nas element to nasze dziecko.
W sumie
Wczesniej opisywalem historie mojego związku. Nie oczekuje rad bo wiem co mam zrobić, ale nie czuję sie gotowy na podjęcie takiej decyzji.
Z żoną mamy powazne problemy w relacji. Nie rozmawiamy praktycznie ze sobą z wyjatkiem jej ciągłej krytyki i pretensji o wszystko. Zero czulosci, zero seku, zero zaangazowania z jej strony.... z mojej juz chyba tez go nie ma. Jedyny laczacy nas element to nasze dziecko.
W sumie
szzzzzz +267
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
#konfederacja #polityka #wybory #4konserwy
Gdyby geje stanowili wysoki odsetek populacji, to PiS wchodziłby im w dupe, byle tylko dostać głosy. Byłyby darmowe prezerwatywy, lubrykanty, tęczowe 500+
Co? xD I gdzie napisałam, ze stanowią wysoki procent?
@yuim: wątpie, by było ich aż tyle. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się grupa ludzi, którą się przekona z PiSu na konfederacje, tym bardziej, że można powiedzieć,
Wybór miedzy narodowym socjalizmem, a klasowym socjalizmem. Pierwszy jest konserwatywny, drugi rewolucyjny. Zaden mi sie nie uśmiecha.
Można byłoby rowniez postawic hipoteze:
- wygrana Dudy - spoleczne przyzwolenie na polityke "liberalną" (sam fakt reform wg jakiejs obranej linii, bez oceny dobre/zle)
- wygrana trzaskowski/holownia/biedron - spoleczne przyzwolenie na (zachowanie statusu quo) polityke konserwatywną (veto prezydenta wobec projektow ustaw oraz dwie inne istotne
juzzz zakladam czepek z folii