Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +181
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +610
nigdy w sumie nie uzywalem perfum zawsze jakas kulka pod pache czy sztyft(adidas czy odlspice)
jakie polecacie najpierw? takie do 100zl ,nie musi byc ich duzo
szuakam swieze , na codzien, zeby nie ciagnal sie ogon jakies lekkie czy cos
w sumie nie wiem czego szukam xD
patrze na poradnik ale wiele rzeczy nieaktualnych z cenami
#gownowpis
#perfumy #pytanie
Perfumy warto mieć, dopełniają kreację osoby. A dobre flakony potrafią zawrócić babą w głowie. W liceum nauczycielka mówiła w jednej grupie, że ładnie pachnę, a nawet nigdy nie miałem z nią zajęć XDD
@Kieres: ale ja obrone mialem 2 tyg temu ... nie moge nigdzie isc bo nie mam dyplomu ani swiadectwa ze szkoly srendiej ... dyplom za msc takze ...ale jak bedzie lipa to ogarne zeby gdzdies isc
Dawniej - h2o, aqua di gio, teraz... ciężko powiedzieć. Są delikatne zapachy, ale cuchną jak mydło przez całą noc. Sam wolę mocniejsze zapachy, o dziwo le coupe (taka w piramidkowej
boje sie ze mam nos jak gowno i mi sie bedize poodbac a wroce do domu i gowno xD
korzystajac z wasyzch opinie postanowilem wybrac mniejsze pojemnosci tych:
tak jak pisalem do max 100zl
ew
A za te cene w Rossmanach i innych znajdziesz coś dla siebie :)
@fiziolek: sprzedawca ma za zadanie sprezdac to co na magazynei lezy daltego bierze sie kogos z zewnatrz zaufanego tak robia w media amrkatah nacialem sie tak keidys
pracuja tam ludzie po tehcnikum czy ogolniaku ktorzy sraja na wszystko i musza cos jesc a nei ze ich to interesuje
drogie perfumy jak drogie ciuchy - za duzo nie zrobia jak ogolnie
Nie kupuj żadnych podrób.
Napisz na tagu #rozbiorka, że potrzebujesz odlewki na lato.
Weź po 5ml sobie na próbę i za 100zł będziesz miał kilkanaście zapachów z różnych półek cenowych jak i grup zapachowych.
Zaufaj mi, wyjdziesz na tym dobrze :)
ale przyunaje praca w gowno magazynie juz mnie #!$%@? bo kazde wakacje tak mialem eh
myslisz ze beda te ktore opisalem wyzej? testery gdzie maja bow sumei tam nie chdzoe xD w rosmanie testrow nigdy nie widizelm