Aktywne Wpisy

raFFcio +45
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

https://www.youtube.com/channel/UCSxl6dMdu9pIDkFU6RMSFpg
Komentarz usunięty przez autora
Btw: kobieta bawi się, korzysta z życia - źle
Kobieta opamięta się i ogarnia - też źle
Wykopki ¯_(ツ)_/¯
@MaciasP: Jezu jakby istniało tylko coś pomiędzy, ale jak wiadomo można być tylko dziewicą, albo dziurawcem z nalotem 1k benków na rok.
@MaciasP: No i spoko to jest uczciwe, ale jak czasami przeglądam tag i widzę jak niektóre różowe dostają wścieklizny o takie pytanie to zachodzę w konsternację.
też mi to zapadło w pamięć XDDDD
@marcinpodlas8
Zgadzam się. Obejrzałem wszystkie odcinki i trzeba mieć filtr na szarpanki. Czasami nie sprawdzi faktów i posyła bzdurę dalej. Jednak jako kanał komediowy to uwielbiam.
Samo określenia "porządna" "latawica" itp to idiotyzm
@MaciasP: Aha już kojarzę to Ty jesteś tym słynnym białorycerzykiem.