Aktywne Wpisy
klef96 +105
Wy naprawdę w ciągu 8 lat zapomnieliście co się działo w Polsce pod rządami Tuska?
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Wezwoguleicstont +23
Zaplanuj super weekend w górach z różową, wynajmij domek, różowa nakręca Cię jak #!$%@? od kilku dni na #!$%@? stulecia po czym dzisiaj pisze, że dostała okres i nici z #!$%@?. Wieczorem wyjazd. No #!$%@? i po #!$%@? to wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie
Nie wiadomo co z prawami do takich marek jak seria Batman (ogólnie DC Comics), Lego, Harry Potter, Lords of the Rings, Mortal Kombat itp
Do tej pory podobno trzy po(d)mioty wykazały zainteresowanie zakupem są to Take-Two, Electronic Arts i Activision-Blizzard. Nie wiadomo co z wielką trójką (MS, Google i Amazon) bo brak jakichkolwiek informacji z ich strony. Sony jest raczej poza jakimkolwiek zasięgiem bo wątpliwe żeby znaleźli 4 miliardy dolarów, praktycznie nie ma na to żadnych szans, nie ta liga.
artykuł
Jak myślicie, ktoś kupi WB Games za 4 miliardy?
#gry #konsole #xboxone #ps4
Komentarz usunięty przez autora
@sodomek: cooo xD
https://www.sony.net/SonyInfo/IR/stock/shareholders_meeting/Meeting102/102_Consolidated_Financial_Statements.pdf
Tak, biore pod uwagę Sony jako całość, ale zerknij na Cash and cash equivalents 1,586,329,000,000 JPY. Mogą kupić lekką ręką. W przypadku spółek akcyjnych to i tak nie ma znaczenia ile mają gotówki do wydania, zabezpieczenie na akcjach jest jednym z lepszych zabezpieczeń, szybko i sprawnie. To czy kupią w tym momencie to inna kwestia, tego nie wiem, pewnie nie. Ale stać ich.