Aktywne Wpisy
Masterpolska94 +192
#polityka #andruszkiewicz
Witam!
Jeden z Mirków zapytał mnie jak często jestem wyzywany za bycie kandydatem na kandydata #konfederacja
Otóż kiedyś było tak, że jak zbieraliśmy podpisu ostatnie 10 lat, to albo większość nie wiedziała ocb albo znalazło się kilka osób, które kojarzyły i gratulowały oraz zachęcały.
ale ostatnio jest gorzej...
I nie chodzi o to, że ktoś mnie wyzywa. Pies go lizał. Chodzi o straszny brak kultury wyborców i sympatyków #platformaobywatelska #
Witam!
Jeden z Mirków zapytał mnie jak często jestem wyzywany za bycie kandydatem na kandydata #konfederacja
Otóż kiedyś było tak, że jak zbieraliśmy podpisu ostatnie 10 lat, to albo większość nie wiedziała ocb albo znalazło się kilka osób, które kojarzyły i gratulowały oraz zachęcały.
ale ostatnio jest gorzej...
I nie chodzi o to, że ktoś mnie wyzywa. Pies go lizał. Chodzi o straszny brak kultury wyborców i sympatyków #platformaobywatelska #
3x2 to było dla mnie 5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobiłam ten błąd na samym początku danych w bardziej skomplikowanym zadaniu, gdzie cała reszta mojego rozumowania i działań była ok... plus starych matur był taki, że nauczyciel dał znać, że coś źle i powinnam inne zadanie wybrać z tych rozwiązanych (stare matury to - 5 zadań, a dawało
@Gallg: W robocie trzy razy, czy aby na pewno.
@Gallg: A jak się zaczyna pracować z gotówką, to już w ogóle kalkulator staje się najlepszym przyjacielem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)