Aktywne Wpisy
TakiSeLogin +1388
Alzena +13
Nie jestem feministką, nie jestem za równouprawnieniem. Jestem za tradycyjnym podziałem ról. Mam rodzić dzieci, zajmować się domem, gotować, sprzątać, opiekować się dziećmi, zaspakajać seksualnie męża a mąż ma zarabiać na utrzymanie całej rodziny na dobrym poziomie. To co, który z panów chętny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
O tej porze 95% klientów to faceci - spośród których każdy wie jak jest - że kartkujący najnowsze "Men's Health" facet w marynarce nie wraca z przedłużonego spotkania członków zarządu, tylko od kochanki; że nic nie wyjdzie z kariery raperskiej tankującego LPG za 20 zł młodego właściciela hondy civic i że skończy z jakąś zwykłacką dziewczyną na 8 piętrze w bloku na białołęce i będzie z---------ć po 12 h dziennie żeby starczyło na wycieczkę szkolną dla dzieci; że palący spokojnie papierosa przy myjni taksówkarz nigdy nie "rzuci tej taksy w cholerę" tylko będzie w niej jeździł, aż skasuje go jakiś n------y małolat w starym e36. Ale w zmęczonych oczach i pełnych kofeiny sercach jest też wiara, że ujście rzeki okaże się źródłem.I to w gruncie rzeczy właśnie ta wiara, a nie benzyna napędza to wszystko.
#pasta #warszawa #byloaledobre
@zurawinazmusztarda: k---a kiedy ta pasta byla pisana, w 2005 roku?
Komentarz usunięty przez moderatora