Jak modować to z rozmachem. Projekt kilku zapaleńców. Nazywa się "Lunadude". Właściciele Vostok Amphibia pewnie już wiedzą o co chodzi. Projekt zakładał tylko 200szt, na który były zapisy. Niestety nie załapałem się... Pod koniec roku zegarki powinny być gotowe. Pewnie będą do dostania na ebay za jakies kosmiczne pieniądze.
Wołam wielbicieli gwiazd i entuzjastów zegarkow Koledzy @kabzior i @flamezz
Jak dla mnie rewelacja taki "kosmodiver" ( ͡°͜ʖ͡°)
@fi9o: kurka... oni mieli kilka fajnych limitowanych. Pamiętasz, że kiedyś już o tym rozprawialiśmy. Nawet do Jurija pisałem. Nie pamiętam dokładnie, o który model chodziło. Pamiętasz??
@AllieCaulfield Zegarek ma być gotowy na koniec roku. Jeśli chodzi o wygląd zegarka to teraz jest to już w zasadzie finisz. Dogadywane sa szczegóły: rodzaj paska, wyvlad dekla. Projekt zaklada nie przekroczenie 200$ za sztukę.
@AllieCaulfield Cena w pytę. W ogółe byłem bardzo zaskoczony tak szybkim nawiązaniem współpracy Meranomu i pomysłodawcy projektu. Gość ma swoją wizję i do tego zajmuje się designem. Sam zaprojektował wskazówki. Wyglądają ciekawie, choć amfibiowe też nie byłyby niczego sobie.
Jak modować to z rozmachem. Projekt kilku zapaleńców. Nazywa się "Lunadude". Właściciele Vostok Amphibia pewnie już wiedzą o co chodzi.
Projekt zakładał tylko 200szt, na który były zapisy. Niestety nie załapałem się...
Pod koniec roku zegarki powinny być gotowe. Pewnie będą do dostania na ebay za jakies kosmiczne pieniądze.
Wołam wielbicieli gwiazd i entuzjastów zegarkow
Koledzy @kabzior i @flamezz
Jak dla mnie rewelacja taki "kosmodiver" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
К звездам... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zegarki #zegarkiboners
źródło: comment_1591306693z3HtH7f0RHJ9QlEJHlPl6s.jpg
Pobierzźródło: comment_1591308466JaspemQJmq0KiVeCD6wn4T.jpg
Pobierz... A co do tego zegarka z postu to jest to render. Wszystko dozwolone :)
źródło: comment_1591308653uCH3utQZsBjQFRFpaNob8v.jpg
Pobierz200$ to w miarę OK.
Sam zaprojektował wskazówki. Wyglądają ciekawie, choć amfibiowe też nie byłyby niczego sobie.
źródło: comment_15913105474e7Lnd8mCiOiYkUqskpACG.jpg
Pobierz