Aktywne Wpisy
kryspin_69 +104
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Larsberg +112
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
źródło: 2h9ucgg8FrwaQa6hvAzEKF
Pobierz

#mikrokoksy
Co do planu - na początek spokojnie możesz wybrać 5x5 Sakera albo, co bardziej polecam ze swojego doświadczenia, FBW Greyskull LP od Kasahary. Wszystko jest wyjaśnione,
@lulok91: Jestem z Lublina.
Ja bujałem się jakimiś 5x5 i robilem w opór błędów technicznych :)
Waga, Fitatu, karnet na siłownię i co najważniejsze - dyscyplina i regularność - to wszystko czego potrzebujesz. Nagrywaj się podczas ćwiczeń, to wyłapiesz błędy, a w razie potrzeby możesz zapytać chociażby tutaj na tagu o pomoc w poprawie
To nie do końca jest dobre pytanie. To Ty wybierasz. Możesz pomalować mieszkanie, albo zatrudnić fachowca. Możesz sam wymienić gniazdko, albo zatrudnić fachowca. Możesz sam naprawić samochód, albo iść do warsztatu. Możesz sam zdobywać wiedzę, albo iść do trenera. Wybieraj sam. Ja nie jestem obiektywny, bo jestem trenerem, ale po