Otóż gdy drukuję daną stronę to jeśli w dokumencie jest stopka to podciąga ją w górę ignorując puste miejsce. W końcu doszedłem do tego że to może być wina Acrobat Readera, który teraz pewnie jest tworzony jedynie pod 64-bitowe komputery i na 32 nie daje rady. Z Foxit Readera drukuje znakomicie. Jak myślicie?
@rama88: zerknę jeszcze czy to na pewno 32 bitowy ma znaczenie, spróbuję wydrukować w najnowszym acrobacie, a potem zainstaluję starszy jak będzie źle.
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
Mam problem ze starą drukarką HP M401dn
Otóż gdy drukuję daną stronę to jeśli w dokumencie jest stopka to podciąga ją w górę ignorując puste miejsce. W końcu doszedłem do tego że to może być wina Acrobat Readera, który teraz pewnie jest tworzony jedynie pod 64-bitowe komputery i na 32 nie daje rady. Z Foxit Readera drukuje znakomicie. Jak myślicie?
Czyli co - koniec ery 32-bitowców?
źródło: comment_1591011579keXXflHubuZ6BWFRPttZYF.jpg
Pobierz