Wpis z mikrobloga

@maciorqa: Bo białe baby są bardziej zainteresowane murzynami, niż biali faceci murzynkami.

A zdjęcie dobiera się na podstawie testów A/B. Jeśli w testach wyjdzie, że BK+CM jest klikane 2% częściej niż BK+BM lub CK+BM, to wybiera się zdjęcie z BK+CM.
Dodatkowo, to kobiety częściej dokonują zakupów niż mężczyźni, więc siłą rzeczy reklamy są skierowane do nich.
@maciorqa: myśle ze to wszystko przez narzucanie ludziom tolerancji i chęć każdej marki byciem poprawnym politycznie. Zauważ ze w każdym nowym filmie jest kobieta, czarna osoba i gej albo już wgl combo i jest czarny gej. Nawet w wiedźminie na netflix mamy z tym styczność gdzie w grze byli same białe osoby (bo serial jest na podstawie gry (σ ͜ʖσ)) i z
@krepak eee tam, bardzo chętnie zapoznałbym murzynkę. Reklama bardzo mnie oburza. Nie z powodu murzyna i białej kobiety, bo biała dupa to nie jest jakaś moja własność, czy cokolwiek do czego mogę uzurpować swoje prawo. Oburza mnie, że reklama wali w niskie instynkty i całkowicie pomija innych ludzi. Dlaczego nie azjatka i murzyn? Dlaczego nie czarnowłosa biała kobieta i murzyn, dlaczego nie biały facet i murzynka/azjatka, Azjata i biała/czarna kobieta, albo zwyczajna