Aktywne Wpisy

Slavian4k +231
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do

dddobranoc +45

#kolorowaagitacja #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
@dershanter: xDDDDD ale ty jesteś głupi
https://www.google.com/search?q=matching+socks+for+couples&tbm=isch&ved=2ahUKEwi4r9mszN7pAhWNzioKHSvzC2wQ2-cCegQIABAC&oq=matching+socks+for+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgIIADIGCAAQCBAeMgQIABAYMgQIABAYMgQIABAYOgcIIxDqAhAnOgQIIxAnOgQIABBDOgQIABANULDSAliCkgNgipgDaANwAHgAgAG-AYgB4AySAQQxOC4ymAEAoAEBsAEF&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=TOXTXrjZLY2dqwGr5q_gBg&bih=638&biw=375&prmd=ismvn&rlz=1CDGOYI_enPL784PL784&hl=en-GB
@maciorqa: Kevin MacDonald w swojej książce „Kultura Krytyki“.
Odpowiedź jest prosta : marketing. Takie skarpety to w większości panie pewnie kupują, resztę dodaj :)
@Mescuda: Ziew.
Najwyraźniej mało komu podobają się czarne kobiety.
Żeby takie #!$%@? jak ty bolała dupa.
Normalni ludzie nie zwracają na to uwagi
Dwa dawanie stanowisk za płeć albo kolor skóry to mentalna patologia.