Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
wykopklau +34
Nowy obraz w nowym stylu :)
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
źródło: IMG_3867
Pobierz

Frajer poszedł się bić z kumplami z osiedla i o, tak to się skończyło (╥﹏╥) Jest w okolicy jedna kotka a adoratorow do niej 4 - w tym ten jegomość. Mam nadzieję, że chociaż było warto przypłacić to chorym oczkiem. Wizyta u wewe już odbyta, antybiotyk podany, czekamy co będzie dalej
źródło: comment_1590831094ZpGceCNQcIgXeTSvZqJUvv.jpg
Pobierz1. Walczą o przetrwanie
2. W---------ą śmieci
3. Wybijają całe gatunki ptaków
5. Giną pod kołami aut
6. Dalej
@Stara_panna_z_kotem: Każdy kot jest domowy, gdyż jako gatunek uległy domestykacji.
W międzyczasie zmajstruje co najmniej kilka miotów, z których większość kociąt umrze śmiercią tragiczną, tudzież będzie wiodła krótki, pełen cierpienia żywot.
Skąd jesteś? Może uda mi się ogarnąć taniej kastrację. Za kocura to