Aktywne Wpisy
lady_katarina +499
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +351
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Mireczki, myślałem że nigdy nie trafię na taką #rozowypasek :D
#tinder #podrywajzwykopem #sponsoring #logikarozowychpaskow
@Sheppard28: I jeszcze pominął że jest analitykiem moczu
Komentarz usunięty przez autora
Spoko panienka chce sie najesc, nie widze problemu jak mi umili czas (i nie mam na mysli konieczenie seksu).
Jak umie jesc nozem i widelcem i sprawi, ze nie bede musial jesc w samotnosci to bardzo chetnie z kims porozmawiam przy obiedzie/kolacji.
Za to OP ma bol d--y cebulaka i nie chcialo mi sie dalej drazyc o co jeszcze ma pretensje do
Niech idzie na rokse, za 300 zl lepiej spedzi czas:P
300zl za knajpe na pierwsze spotkanie ze sklepowa to troche absurd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym OP to p--d i mu rozowa mowi jakie on ma jej fantazje spelniac... Anuz sie da? ( ͡° ͜ʖ ͡
To laska sie dopytuje niemoty kiedy on sie z nia spotka?
Zamiast OP napisac ze czas sie spotkac, ze idziemu tu i tu, przyjade po Ciebie o tej, ok?
to zobacz jak to tutaj wyglada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I 300zl to jest duzo za casualowa knajpe, a towarzystwa do wykwintnych restauracji sie