Wpis z mikrobloga

@RoastieRoast: zawsze wyciągam porftel pierwszy, ale bardzo szanuję jeśli kobieta ma ochotę zapłacić za siebie. czasem kończy się to tekstem "ok następnym razem ty zapłacisz" ;)

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
@Quisto: i tak trafiła na wyjątkowo uprzejmego faceta, bo ja najpewniej bym nie wytrzymał i zapytałbym, czy za te marne 300 złotych, to jest już w cenie jej siostra.

• Odpowiedz
@Kowixx: wybacz, nie chcialo mi sie wchodzic w gowno burze.
Spoko panienka chce sie najesc, nie widze problemu jak mi umili czas (i nie mam na mysli konieczenie seksu).
Jak umie jesc nozem i widelcem i sprawi, ze nie bede musial jesc w samotnosci to bardzo chetnie z kims porozmawiam przy obiedzie/kolacji.

Za to OP ma bol d--y cebulaka i nie chcialo mi sie dalej drazyc o co jeszcze ma pretensje do
  • Odpowiedz
@InterferonAlfa_STG: IMO to nie o kase chodzi. 300zl to nie jest duzo, natomiast chodzi o sam fakt takiej dyskusji. Sam bym pewnie nie pozwolil na to zeby ktos placil za kolacje na ktora zapraszam, ale chodzi o pretensjonalnosc wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@miki4ever: zwroc uwage na to co napisalem i zacznij czytac rozmowe od poczatku.
To laska sie dopytuje niemoty kiedy on sie z nia spotka?
Zamiast OP napisac ze czas sie spotkac, ze idziemu tu i tu, przyjade po Ciebie o tej, ok?

to zobacz jak to tutaj wyglada ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I 300zl to jest duzo za casualowa knajpe, a towarzystwa do wykwintnych restauracji sie
  • Odpowiedz