Wpis z mikrobloga

@yourgrandma:
Jest dobrze a sa perspektywy by bylo jeszcze lepiej. Super rozowa, dobre spokojne zycie, wlasnie robie duzy upgrade poziomu zycia do ktorego probowalem sie dopchac latami.

Pozdro OPie.
  • Odpowiedz
@yourgrandma: Napisałem wtedy "znajdź dziewczyne, schudnij bo aktualnie 88.8, nie bądź taką stuleją, nie zabij sie, i no, chyba tyle" i cóż, jedyne co sie udało to to że sie nie zabiłem. Więc jeśli zawołasz znowu za rok to pisze do siebie to samo.
  • Odpowiedz
@yourgrandma: do grudnia w pracy super, potem pandemia zdeptała sielankę, zapisałam się na kurs językowy, mam cudownego chłopaka, zamieszkaliśmy razem, kolejna zagraniczna podróż zaliczona, zdrowie na regresie, ale ogólnie na plusie :)

Wołaj za rok!
  • Odpowiedz
@yourgrandma: A w zasadzie ostatni rok minął dobrze. Pożegnałem pracę u jednego januszexa, przywitałem pracę u innego januszexa ale na lepszym stanowisku. Zmieniłem auto na lepsze, nawet udało się przytyć kilka kilo :x
  • Odpowiedz
@yourgrandma: Dobra, odkopałem swój koment sprzed roku, to pora samemu sobie odpowiedzieć xD.

Mam nadzieję, że znajdziesz to czego szukasz i że wyjaśnisz w końcu sprawę, która Cię już w sumie od lat gryzie.

Już mnie ta sprawa nie gryzie, nie wyjaśniłem jej, aczkolwiek z czasem przez znajomych doszły do mnie kolejne pogłoski, które mi już sporo domysłów rozwiały. Ale już mnie to ani nie boli, ani specjalnie nie
  • Odpowiedz