Aktywne Wpisy
krucjan +17
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Devih +2
@koroluk: Czyli co, powoli przechodzimy do normalizacji tego zawodu w społeczeństwie? Nie mam nic przeciwko, niech sobie pracują, ale no k---a niech nie wymagają traktowania ich z takim samym szacunkiem jak kobiety które się szanują. Taki rodzaj pracy powinien być zdecydowanie i stanowczo negatywnie odbierany.
@Flypho:
A przeciwstawiasz się jako jakiej?
K---a, nawet nie wiedziałem, że prostytutki mają swój Fundusz Pracowniczy xDDD Toż to się do GTA nadaje na wzór "Drive Thru Confessions" w San Andreas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gościu
gościu
to określenie jest tak białorycerskie, że szok xD
Jeżeli tą pracą jest bycie prostytutką, to świat się nie zawali, ale szacunku nie będę miał takiego samego do niej jak do każdej innej kobiety. Szczególnie że bycie prostytutką nie jest trudno przy takim popycie.
@Mikka: Rozumiem, że filmów p---o też nie oglądasz?
@micelangeloB: 300
Komentarz usunięty przez autora