Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 219
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

s-x workerka

@koroluk: Czyli co, powoli przechodzimy do normalizacji tego zawodu w społeczeństwie? Nie mam nic przeciwko, niech sobie pracują, ale no k---a niech nie wymagają traktowania ich z takim samym szacunkiem jak kobiety które się szanują. Taki rodzaj pracy powinien być zdecydowanie i stanowczo negatywnie odbierany.
  • Odpowiedz
Wszyscy gadają o terminologii, s-x worker, d----a, p---------a itd. A jakim przegrywem trzeba być, żeby płacić takiej lasce za s--s? I jakim przegrywem trzeba być, żeby wpłacać na zrzutkę, którą zalinkowała na instagramie?

K---a, nawet nie wiedziałem, że prostytutki mają swój Fundusz Pracowniczy xDDD Toż to się do GTA nadaje na wzór "Drive Thru Confessions" w San Andreas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mikka: Dlaczego musi być odbierany w taki sposób? Czy świat się zawali, jeśli przestaniemy oceniać ludzi na podstawie pracy, którą wybrali? Dodam, że twoje postrzeganie, szacunku do siebie, jest na podstawie subiektywnych odczuciach. Nie wszyscy tak go postrzegają, więc jeśli uważasz to za brak szacunku, to po prostu tego nie rób.
  • Odpowiedz
@Point6:

Czy świat się zawali, jeśli przestaniemy oceniać ludzi na podstawie pracy, którą wybrali?

Jeżeli tą pracą jest bycie prostytutką, to świat się nie zawali, ale szacunku nie będę miał takiego samego do niej jak do każdej innej kobiety. Szczególnie że bycie prostytutką nie jest trudno przy takim popycie.
  • Odpowiedz
@DaeronTargaryen: Oglądam, tylko co w związku z tym? Powiedziałem, nie mam nic do tego. Co je obchodzi moja opinia? Jednak nie podoba mi się "normalizowanie" tego zawodu w społeczeństwie. To nie powinna być alternatywa dla kobiety, tylko ostateczność.
  • Odpowiedz
@Point6: Nie uważam że powinno się ją obrażać, ale jednocześnie nie powinno się udawać że nie jest zwykłą prostytutką. Co do stygmatyzacji, to jeżeli kobieta wybrała taką drogę świadomie i nie było to spowodowane brakiem innej drogi, to tak, należy jej się stygmatyzacja. Takie mam zdanie.
  • Odpowiedz
@Point6: Taki że dziewczyna k---i się za pieniądze. Mam szanować kogoś, kto nie szanuje własnego ciała? Choćby z szacunku do normalnych dziewczyn, które ciężko pracują na siebie i się rozwijają. Powiedz sam, umówiłbyś się na randkę z prostytutką?
  • Odpowiedz