Aktywne Wpisy
Ciekawe czy ma BT i wifi
Morritz 0
Generalnie, jak to jest ze zmienianiem opon z letnich na zimowe lub vice versa w serwisach, ludzie przyjeżdżają z oponami w bagażniku i proszą o taką usługę, bo sami nie potrafią czy jak to wygląda?
#samochody #kiciochpyta
#samochody #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
Transportation worker (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@koroluk: xDDDDDDDDDDDDDD
W jaki sposób potraktowałem twoje argumenty wybiórczo? Wydaje mi się, że odniosłem się do meritum. A w kwestii człowieka cywilizowanego i znaczenia tego terminu - odpowiedziałem zupełnie szczerze, co miałem na myśli. Bronię tylko własnych przekonań i faktycznie możesz się nade mną pastwić twierdząc, że to tylko wymówka, ale ja nie mam nic na swoją obronę poza własnym słowem ¯\_(ツ)_/¯. Jeśli twoim celem było wygranie tej dyskusji, to muszę
@koroluk:
@Point6:
Ponieważ z mojego punktu widzenia praca prostytutek jest szkodliwa społecznie. Prostytutki tworzą te same patologie w małżeństwach, co zdradzający się małżonkowie, dodatkowo robiąc z tego biznes. To nie tak, że mam problem z samymi kobietami wykonującymi ten zawód. Jest to bardziej kwestia mojego spojrzenia na to, jak wyobrażam sobie idealne społeczeństwo. A w takowym prostytutki nie
XD, też się podpinam. @n0rex:
Komentarz usunięty przez moderatora