Aktywne Wpisy
Ciekawe czy ma BT i wifi
Morritz 0
Generalnie, jak to jest ze zmienianiem opon z letnich na zimowe lub vice versa w serwisach, ludzie przyjeżdżają z oponami w bagażniku i proszą o taką usługę, bo sami nie potrafią czy jak to wygląda?
#samochody #kiciochpyta
#samochody #kiciochpyta
Nie jestem w stanie udowodnić, że dyskryminacja jest zawsze zła. I masz rację, moje przyzwolenie nie jest determinantą, bo nie mam takiej mocy (jeszcze tego nie odkryli w Izraelu, ale niedługo), żeby własną wolą kształtować rzeczywistość. To była zwyczajnie moja opinia.
Jako bezzasadnej, czyli głupiej.
@Point6
Rozjechał mi się post i wyrzuciło twój nick. Muszę cię tak zawołać.
Chodzi o to że nadużywany na Wykopie zwrot "jako takiej, jako takiego" jest w tym kontekście zbędny.
Dlaczego został on przeze mnie nadużyty? Miałem na myśli uogólniony koncept zawierający wszelkie rodzaje dyskryminacji.
Twoje zdanie nic by nie straciło na znaczeniu gdybyś pominął "jako takiej". Dyskryminacja to dyskryminacja, jakiegokolwiek jest rodzaju. Tyle.
No właśnie, czasem mam wrażenie, ze nie do końca, bo niektórzy lubią sobie ubierać zdania w kontekst, szczególnie jak się z kimś nie zgadzają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj nie trafiłeś, bo zdarzyło mi się kilka razy. Wyznaje
A to już kwestia na inną dyskusję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Point6: I u mnie taka dziewczyna upada w moich oczach. W myślach jest dla mnie zwykła dziwką. Dziewczyny powinny informować swoich chłopaków o tym że były prostytutkami. Skoro to ma być traktowany jak każdy inny zawód, to nie powinny się wstydzić, a powinni szanować opinię ich wybranków na ten temat, bo to jednak ważna kwestia, która bardzo prawdopodobne może zmienić spojrzenie tego faceta na swoją dziewczynę.
Komentarz usunięty przez autora
@Point6: Mnie też tacy w-------ą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I o nic cię nie oskarżyłem, to tylko moje przemyślenie.
Ogólnie, to zauważyłem, że zawsze powinno się dopytać. Ludzie bardzo często
Komentarz usunięty przez autora
Twoja argumentacja skupiła się na odniesieniu do człowieka cywilizowanego. Gdybym naprawdę miał coś więcej na myśli to z pewnością nie zakończyłbym tej rozmowy w ten sposób. To faktycznie mogła być moja wina, że tak nieprecyzyjnie się wyraziłem, ale też nie sądziłem, że weźmiesz to tak poważnie. Zazwyczaj na tory poważnej dyskusji wkraczam powoli, najpierw trzeba się trochę wybadać, zapoznać ( ͡º ͜ʖ͡º). A ja
A takie szufladkowanie ludzi to co ma wspólnego z tolerancją? No dobrze to zagrajmy na twoich zasadach. Nie obchodzi nas krytyków co o naszej opinii myślą sfeminizowane paniusie, które legitymizują prostytuowanie się k---w.
Kiedyś już dyskutowaliśmy. Pamiętam, że za pierwszym razem, również odpowiadałeś wybiórczo i głównie przedstawiałeś swoją opinię. No i nie tylko na początku, lecz cały czas.