Aktywne Wpisy
Berbeluszka +27
Człowiek wchodzi przez życie pełen nadziei, a potem nagle bum. Starsi i wyżej postawieni nie zawsze mają rację, na przyjaciół nie można liczyć, najbliżsi okazują się najbardziej wyrachowanymi oszustami, faceci głosują na konfederację i oglądają patostreamy, dziewczyny się prostytuują w internecie ale na żywo też ci obciągną za blika na 30zl.
A potem człowiek nocami siedzi i szuka w internecie rozwiązania, jak nie gardzić wszystkimi dookoła
A potem człowiek nocami siedzi i szuka w internecie rozwiązania, jak nie gardzić wszystkimi dookoła
linca_pau +99
Jeśli ktokolwiek z Was łudzi się, że afera wizowa obije się na sondażach, to uwaga, nie odbije się. Mój tato niestety jest PiSowcem. Kiedyś to był facet z głową, który oglądał wszystkie kanały informacyjne żeby wyrobić sobie opinie. Teraz jedyny słuszny kanał leci w domu. Coś mu w głowie przeskoczyło i blokada. Orędzie Grodzkiego? Tego łapówkarza? No daj dziecko spokój. Czasami podejmuję rozmowy, żeby jakkolwiek do niego dotrzeć, to się zaczyna. Przejął
Właśnie wróciłem po rocznym pobycie w Niemczech i muszę powiedzieć, że największym stereotypem i wysrywem jest mówić, że Niemki to bardzo brzydkie kobiety i że Polki są dużo ładniejsze. Mi się podoba w Niemkach to, że nie malują się tak jak te p0lskie karyńska. Bardzo dużo kobiet w Niemczech, takich np. 6/10 jest ładniejszych niż taka nasza 7/10 ze względu na to, że umie się poprostu malować lub nie nakłada na twarz tyle szpachli, co polska karyna, nie wspomnę już o tych sztucznych rzęsach i szponach.
Odnoszę wrażenie, że Polskim kobietom może brakuje pewności siebie? Hmm nie wiem. Może rywalizują swoim wyglądem o facetów? A może po prostu jest u nas taka, a nie inna moda. Niemniej podobają mi się kobiety, które nie nakładają na siebie tony szpachli. Widać że nie mają żadnych kompleksów, budzą moje zaufanie.
#rozowepaski ogarnijcie się z tym nadmiernym makeupem, nie każdy chce, żeby jego baba wyglądała, jak jakąś modelka z wybiegu.
#logikarozowychpaskow #niwpopularnaopinia #p0lka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ec8c2e949252042ed397ff6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
"Niemki zazdroszczą urody Polkom" xD
Proszę sobie wpisać miss Niemiec i zrozumieć, że jedyne ładne kobiety w tych konkursach to Turczynki i Polki
@szpongiel: sugerujesz że to typowa Brytyjka?
@helga-von-klusken: Potwierdzam. To skutek ostrej selekcji gentycznej prowadzonej przez kobiety. W Wsrszawie miałem kilka par z normalnie wyglądającymi kobietami. W Monachium jedynie ze zdeformowanymi i grubymi. Selekcja jest tutaj naprawdę ostra, nieatrakcyjni mają nikłe szanse na rozmnożenie.
@Szolim: Też sądzę, że to może być kwestia mieszanki genowej. Poza tym kraje zachodu -> wyższy poziom życia -> lepszej jakości żywność, leki etc. -> lepsza cera, włosy etc. etc.
Zarobków i gospodarki nie udaje się zrobić, standardu życia też nie o kobiety mam całkiem fajne czas napisać że niemki są brzydkie!
Moim zdaniem jedyne co jest paskudne w Austrii czy Niemczech to język. Gdyby te kraje mówily po angielsku to (zwłąszcza Austria ) była by najlepszym krajem do życia w Europie w naszej okolicy.
@helga-von-klusken: znaczy proces przeprowadzk zajął Ci kolejne 15 lat? ( ͡° ͜ʖ ͡°)