Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +10
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

mógłby ktoś z programistów podać przykład w miarę prostego zadania, z jakim można spotkać się na co dzień w pracy? coś typowego, prostego.
To jak powiedzieć 'typowa książka' i nie zasugerować nic więcej - mieści się podręcznik od fizyki kwantowej, biblia, książeczka dla dzieci albo kryminał.
Jakbym miał coś wybrać z musu to pobranie danych, przetworzenie i wyświetlenie w innym miejscu przy użyciu RESTa.
- w CMS jeden z widoków pokazuje dane dla klienta z GB w niepoprawny sposób(z obliczeń wychodzi, że powinien mieć X, a ma Y), sprawdźcie
- klientowi udało się zalogowac, choć nie powinien bo (coś tam), oto logi z tego zdarzenia, zbadajcie
- email aktywacyjny nie posiada w sobie odpowiedniej waluity dla gracza
Prezes do pracowników IT gdy wszystko działa: "Za co ja Wam płacę?"
Prezes do pracowników IT gdy coś nie działa: "Za co ja Wam płacę?"
Ostatnio dodawałem funkcjonalność przez 2 miesiące, dopiero biznes ja sprawdza, zanim przejdzie review/ kolejne testy przez testerów i zostanie wdrożona na produkcję to jeszcze minie
A, i jeśli pracujesz przy utrzymaniu naprawdę dużej platformy, nigdy nie zejdziesz ze wszystkich bugów :D naprawisz kolejne ale w tym samym czasie dochodzą nowe funkcjonalności, ktoś za x czasu stwierdzi, że jednak nie działa poprawnie