Aktywne Wpisy
OdcienZieleni +325
#limanowa ekipa jakby zlikwidowali Escobara, a nie zula, emeryta ze wsi xD
źródło: temp_file3063840511457612711
Pobierz
zenek-stefan1 +15
Jakaś niezbyt naturalna pozycja ciała tego ciała. Prawdopodomnym może być że policja go o------a, ale z racji że wszyscy mieszkamy w uśmiechniętej Polsce, to puszczono w obieg że sam odebrał sobie życie. No bo wiecie s---------o, czyli "dotarło do niego że postąpił bardzo źle i nie mógł z tym żyć i odebrał sobie najcenniejszy dar, tak jak odebrał go swoim bliskim"- zaraz napiszą brukowce xDDD
#limanowa
#limanowa

@Chris_Martin: a za rok pójdzie do szkoły i mu przejdzie
No, ale bez konkretnych przypadków to możemy dywagować po próżnicy.
Od tego są jakieś zajęcia pozalekcyjne, które dla dzieciaka będą jak hobby
@Sqbfd no ja Ci powiem, że widzę i słyszę co sąsiedzi gadają, bo nie oszukujmy się czarno na białym widać efekty nauczania pseudopedagogów, a to co jest w domu
Komentarz usunięty przez autora
Madki robia to caly czas, na twitterku amerykanskim pisza ze "MOJA 5 LETNIA CORKA POWIEDZIALA ZE REFORMA IMIGRACYJNA TO ZBRODNIA...JAKIE TE DZIECI MAMY MADRE"
@RubinWwa: Zmartwię cię, ale mój tak mówi. Gdzie tu widzisz te zdania wielokrotnie złożone?
To są kolejne zdania wypowiedziane przez niego dlatego w różnych cytatach.
Ot ciąg rozkmin pięciolatka. Miał już o wiele bardziej skomplikowane. Jak będziesz miał pięciolatka i jak wda się w matkę to też usłyszysz takie rozkminy ( ͡° ͜ʖ ͡
Ja wiem, że jest prawdziwe. Masz prawo się mylić.
Ale też się w--------m o to jak byłem mały. W kościele mróz, siostra w czapce a ja mam zdjąć
tagujcie te wysrywy #grazynacore, ok?
@RubinWwa: Nie będziesz mi mówił jak mam żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się zastanawiam dlaczego tu dalej jesteś i tracisz czas?
(A Twoje problemy z konfrontacją Twoich wyobrażeń vs rzeczywistość w zasadzie mnie nie interesują)