Aktywne Wpisy

BananowyKrol +101
Ostatnio u mnie na osiedlu było sporo włamań do piwnic.
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
źródło: IMG_2719
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wy tak na poważnie?
Nawet jakby chciał, to tego nie może zrobić
Wy tak na poważnie?
Nawet jakby chciał, to tego nie może zrobić
@vartan: Wiadomo ze tego nie zrobi bo nie ma uprawnien ale zobacz jak sie PiS i TVPis zagotowalo. Nastepnego dnia to o Dudzie nic nie mowili tylko Trzaskowski to Trzaskowski tamto.
Imho bylo to swietne zagranie, bo w-------e małpy, to małpy co popelniaja błedy
@vartan: Jesli no PO doszloby do wladzy i nie zrobilo tam ostrej redukcji/prywatyzacji to straciliby juz mandat spoleczny.