#wot mam pytanie, jak myślicie jak napisze do supportu to istnieje szansa że odblokują mi t28 (mała patelnia) zamiast t28 prot.? Przed zmianami zamierzałem zrobić E3 a nie E4 (lub na odwrót xd chodzi i td bez wieży xd) Nie chce dalej mi się męczyć z t28 prot, później z t30 by kupić worek do bicia xd
@grett: chyba miesiąc temu około (dawno nie grałem ). Z t28 prot. można było iść dalej w t30(finalnie zrobić e4) albo zostać na tierze i zrobić t28 (mała patelnia)(kolejno t95 i e3)
@AVATARKUBA122 a może weź i napisz po prostu. A nie czaisz się jakbyś miał zagadać do jakiejś karyny. Chyba cię nie zastrzelą. Bo nie za bardzo rozumiem jak mamy ci pomóc.
Ahhh ten kochany wg co słucha naszych próśb. Jako że nie widziałem tam jakiegoś luźnego napisania do nich tylko według algorytmu (przywracanie pojazdów-LTP) opisałem całą sytuacje i sadziłem że chociaż przeczytają o co kaman xDDD
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
mam pytanie, jak myślicie jak napisze do supportu to istnieje szansa że odblokują mi t28 (mała patelnia) zamiast t28 prot.? Przed zmianami zamierzałem zrobić E3 a nie E4 (lub na odwrót xd chodzi i td bez wieży xd)
Nie chce dalej mi się męczyć z t28 prot, później z t30 by kupić worek do bicia xd
Z t28 prot. można było iść dalej w t30(finalnie zrobić e4) albo zostać na tierze i zrobić t28 (mała patelnia)(kolejno t95 i e3)
Ahhh ten kochany wg co słucha naszych próśb. Jako że nie widziałem tam jakiegoś luźnego napisania do nich tylko według algorytmu (przywracanie pojazdów-LTP) opisałem całą sytuacje i sadziłem że chociaż przeczytają o co kaman xDDD
I zgadnijcie co zrobili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1589977103y7cY6zLR8Ayysh7h1KNamu.jpg
Pobierzźródło: comment_1589977243b9Yg8G7F3YYqvRGnBjr48J.jpg
PobierzKolejny szok to spotkać DoM1Na na wykopie xD