Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
Wrzucacie foty skrajnie nieatrakcyjnych mężczyzn w zestawieniu z chadami i wielkie odkrycie że atrakcyjna kobieta wybierze tego chada.
Tak wygląd ma znaczenie zwłaszcza w czasach tindera i portali społecznościowych. Trudno się przekonać do człowieka kiedy jest skrajnie nieatrakcyjny, bo pierwsze wrażenie się liczy.
Ale zwróćcie też uwagę na to że kobiety to nie tylko płudne Julki z instagrama, które polecą na chada. Każdy orze jak może i wybiera partnera mniej więcej na swoim poziomie atrakcyjności.
Problemem skrajnie nieatrakcyjnych osób (Nie tylko facetów) jest to że powinni wybierać wśród równie mało atrakcyjnych fizycznie osobników płci przeciwnej. No a czy Wy tak robicie sami uważając się za mało atrakcyjnych? Plusujecie w gorące te płodne Julki i podniecacie się modelkami z instagrama.
To jest toksyczne jak cholera jak czytam te założenia blackpill. Mizoginia totalna.
Spróbujcie wyjść z piwnicy, bo myślę że dla większości z Was czasy gimnazjum gdy byliście dręczeni przez bardziej dynamicznych Oskarów już dawno minęły. Jasne że to zostawia ślad na psychice, też byłam dręczona i mam fobię społeczną, ale ludzie nad sobą trzeba pracować. Macie trudniej, być może, nie wszystko w życiu jest zawsze proste, może Wam przypadł level hard w grze zwanej życiem.
Ale życie macie jedno i nie marnujcie go na ten cały blackpill, zejdźcie na ziemię. Na początek polecam terapię albo/i leki, zmianę sposobu myślenia o sobie i o świecie.
Świat nie jest sprawiedliwy i bozia nie obdzieliła wszystkim po równo.
A swoją drogą jeśli dla Was szczytem marzeń jest kwadratowa szczęka i 180 cm wzrostu tylko po to żeby obracać Julki w dyskotece to może właśnie to jest Wasz podstawowy problem. Podejście do kobiet.
W sumie nie wiem po co to piszę na portalu ze śmiesznymi obrazkami, może nawet z pewną dozą sympatii a i tak zostanę zlinczowana znając życie.
@laxmanCR7: Przecież większość osób pod tymi tagami ma ponad 20 lat. To nie dą żadne pierwsze reakcje. Trafienie tutaj jest skutkiem wielu wcześniejszych niepowodzeń.
Nie jestem pewien, czy wpajanie BP od małego byłoby dobre. Osoba w
Komentarz usunięty przez autora