Aktywne Wpisy

niegwynebleid +639
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
źródło: temp_file2839379336445556722
Pobierz
Kunszt +119
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Estetycznie się zawiodłem, fabularnie z początku też. Szybko jednak zorientowałem się, jak doskonale Bloodshot Odrodzenie Tom 2: Polowanie chwyta i rozwiązuje wcześniej rozpoczęte wątki. Faktem jest, że jako samodzielna pozycja ten komiks zdaje się płytki i prostacki, ale kto by interpretował album z dwójką w tytule bez ogólnego kontekstu? Okazuje się, że ja, co było błędem. Brutalny thriller, toczący się z łoskotem po odludnych, amerykańskich bezdrożach i karmazynowa kropka na końcu nieco oklepanej, ale absolutnie wciągającej historii flagowego zabijaki Valianta. Pomimo pewnych mankamentów warto wcisnąć ten tom na swoją półkę i z nadzieją czekać na następny. Z nadzieją, że ktoś inny będzie go rysował. Recenzja komiksu Bloodshot Odrodzenie Tom 2: Polowanie
#kultura #rozrywka #komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1589735725kVsYqnUZaXvDR4RKiSWNvp.jpg
Pobierz