Wpis z mikrobloga

Amouage Lyric wydaje sie być ciekawym zapachem, jako że uwielbiam róże. Ma może ktoś z was i jest w stanie powiedzieć coś na temat parametrów i ogólnego odczucia co do zapachu?

#perfumy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szr1h: Mam. Parametry na mnie w większości przypadków raczej słabe (chociaż to chyba kwestia mojej skóry bo na innych ponoć siedzi po naście godzin). A odczucia? Fajny i nienachalny, pachnie trochę jak różane mydełko
  • Odpowiedz
@Szr1h: mam i używam. Parametry jak przystało na Amouage - dwa psiki robią robotę, trwałość jest doskonała. Ja go uwielbiam, ale zbiera mieszane opinie od ludzi z otoczenia. A to że za mocny, a to że pachnie jak mydło różane, a to że pachnie damsko. Jeżeli lubisz różę, to na pewno będziesz zadowolony. Nie wiem tylko jak nowsze wypusty, ja mam wersję produkowaną w Omanie z 2014r i dawno temu
  • Odpowiedz
@Szr1h: Miałem 3 flakony. Pierwszy który kupiłem to była używka, na wykończeniu. Kilka ml starego batcha. To były najwspanialsze perfum od Amouage jakie miałem. Coś wspaniałego. Szukałem tego w nowych wydaniach ale to już nie było to samo. Na pewno nie za te pieniądze.
  • Odpowiedz