Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +70
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Jak Ci się nudzi w zyciu, to idź na przygotowawczą. Przez te 3 miesiące odpowiesz sobie na pytanie, czy Ci się podoba, czy nie.
Kasa średnia ale mega dużo dodatków, jakieś mieszkaniowki dodatki za służbę itp. , jak teraz pracowali na granicy to dostawali jedzonko za darmo, kawka herbatka soczki, nawet ps im wstawili do namiotu, kolega chwalił że mógłby tak zawsze pracować bo jeszcze dużo wolnego dostał za to.
Moim zdaniem to mało ambitna praca ale jak
Wojsko ma tak spaprane oraz idiotyczne zarządzanie, procedury i regulaminy, że jak ktoś np. 20 lat temu ustalił, że szeregowy może mieć w szafce pastę do butów, paczkę sucharów oraz przyrządy do golenia to tak