Wpis z mikrobloga

@CR7THEBEST4EVER: A co to za podmiana zwierząt cwaniaczku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A wracając do tematu: dlatego, że PO nie zależy na walce z Dudą, a na odebraniu głosów reszcie opozycji żeby wrócić na tron. Trzaskowski ma odebrać głosy Hołowni, Biedroniowi i część Kosiniakowi. I tyle. Nawet to czy będzie II tura specjalnie ich nie interesuje, ważniejsze jest dla nich żeby nadal byli nr 1 opozycji
  • Odpowiedz
Musze dopytac, moze ktos mnie oswieci? Dlaczego do walki z hiena wystawia sie kociaka Trzaskowskiego a nie tygrysa Sikorskiego?

@CR7THEBEST4EVER: Bawią mnie wykopki, które myślą, że w sztabach pracują głupsi, niż oni...

A wracając do tematu: dlatego, że PO nie zależy na walce z Dudą, a na odebraniu głosów reszcie opozycji żeby wrócić na tron. Trzaskowski ma odebrać głosy Hołowni, Biedroniowi i część Kosiniakowi. I tyle. Nawet to czy będzie
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: Jeżeli ludzie, którzy niedawno rozpaczali nad tym, co PiS robi z tym krajem, uznają, że "p------ą te wybory", a takie komentarze czytałem (równie dobrze mogą oddać głos na Dudę), albo poprą fajnopolacką wersję Kukiza, to tak się skończy. Ja jednak liczę, że to tylko knee-jerk reaction spowodowana tym, że właśnie zabrano im zabawkę i ostatecznie pójdą po rozum do głowy...
  • Odpowiedz
@wasted: >I Sikorski byłby takim kandydatem "na drugie miejsce", który skonsolidowałby elektorat, ale w drugiej turze miałby mniejsze szanse, ze względu na elektorat negatywny... Poza tym byłby łatwym celem dla PiSowskiej propagandy. Trzaskowski ma szansę przekonać niezdecydowanych i poza tym, PiSowska propaganda nic na niego nie ma (pęknięta rura w Warszawie nikogo nie obchodzi, a LGBT nie jest aż tak wielką barierą, jak wykopkom się zdaje)...

Przecież jest dokładnie odwrotnie
  • Odpowiedz
@wasted: Nie wiem po co ty bronisz kretyńskich decyzji PO, która nie kierowała się tym kto może wygrać te wybory tylko tym by przypadkiem nie odejść za daleko od wewnątrzpartyjnego żłoba.

Te miernoty trzeba zatopić i to jak najszybciej, bo inaczej w Polsce nigdy nie będzie normalnie
  • Odpowiedz
@wasted: Poza tym zerknij sobie gdziekolwiek w internety i na dwa ostatnie sondaże. Trzaskowski ma ledwo powyżej 10%, a w internecie wszyscy jebia platformę jaj bura suke i słusznie zreszta.

Jeszcze próbują nam wciskać kłamstwa, ze rzekomo sondaże na zamówienie pokazywały, ze Trzaskowski jest najlepszym kandydatem. Tym nieudacznikom w te kłamstwa już nikt nie uwierzy
  • Odpowiedz
@wasted: Ktokolwiek widział te sondaże czy po prostu wypuścili pierda do mediów, żeby nie powiedzieć

no słuchajcie, bo Grzesiek i Barbara Radka nie lubia, a poza tym on nie ma zaplecza w platformie i nie chcemy nikomu spoza naszego kręgu dać władzy

Ja widziałem dwa sondaże i obydwa wskazują na sromotna porażkę Trzaskowskiego. Widzę tez ze już przegrali internety.

Ta decyzja to porażka i tak samo się skończy cała kampania
  • Odpowiedz