Wpis z mikrobloga

@Niemagiczny: fakt, na dole "społeczeństwa" jest wręcz dyskryminacja odwrotna - "nie możesz zostać sprzątaczką, bo jesteś facetem", przez to trudniej znaleźć jakąkolwiek robotę i trzeba mocniej przeć na wyższe stanowiska - choćby budowlańca, i już jest z 4zł różnicy w godzinówce.
  • Odpowiedz
@MsChokesondick: A i owszem. Poznałem kilku gejów i nawet otwarcie mówili, że są przeciwni takim paradom. Po co im to, żyją sobie normalnie i nie muszą się z tym afiszować, zwłaszcza ci co są cudzoziemcami i żyją w innych krajach niż Polska i mają dobrze. Ale w Polsce też dwóch kiedyś o tym mówił, jak rozmawialiśmy z nimi na ten temat.
  • Odpowiedz
@MsChokesondick: Ja p------e, na wykopie wszystko to bait. Tutaj nie do pomyślenia jest, że jak się wychodzi z piwnicy to można znać wielu ludzi i przeżyć ciekawe historię. Już nie pierwszy raz mam to tutaj kiedy opisuje sytuacje z poznanymi ludzmi, albo moje przygody :)
  • Odpowiedz
@maxwol: możliwości są dwie

1. kłamiesz, bo nie ma inteligentnych kobiet, które plują na feminizm. Na feminizm plują kretynki nie mające pojęcia dlaczego mogą w ogóle wyjść z kuchni albo księżniczki, które tak zinternalizowały patriarchat, że wydaje im się, że są wolne i uprzywilejowane, kiedy facet za nie płaci.

2. kłamiesz nieświadomie, bo te twoje koleżanki może i plują na feminizm, ale niestety nie są inteligentne. To, że potrafi się
  • Odpowiedz