Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się że po prostu przesadzili, to nie jest World War Z. Czy fakt, dobre ale stare Batmany. GTA 5 (online) wciąż należy do czołówki najczęściej ogrywanych tytułów ostatnich lat. Najbardziej zastanawia mnie podejście R*, ile Epic musiał im posmarować? Czy studio ma jakieś problemy finansowe, brak wizji na kontynuację serii, czy myśli że rzesza nowych graczy rzuci się po SharkCard'y, by zapełnić dziury budżetowe?¯_(ツ)_/¯ Tak czy inaczej to nie był dobry krok. GTA nie umierało, a R* jest pazerne. #gtav #epicgames
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@duzeelobenc Co ciekawe, rozdają to w wersji premium. Z doświadczenia wiem że znacznie ułatwia to rozpoczęcie rozgrywki online, zachęcając do dalszej zabawy i pozostania w grze.
  • Odpowiedz
  • 2
@BuzzWeed Robia ruch wokol GTA V ktory przeniesie sie niedługo na GTA VI. Ruch genialny, nikt juz tej gry nie kupował, kto chcial to juz mial. Teraz naplyw nowych graczy i jakis procent skusi sie na mikrotransakcje. Rockstar to geniusze jesli chodzi o spieniężenie tej gierki.
  • Odpowiedz
  • 0
@DavyX Domyślałem się że chodzi o kasę, zastanawia mnie ile i na co? I po co? Przejście na free2play zapełniło by nawet puste online, ta gra ma naprawdę duży potencjał. I potrafi zatrzymać graczy na długie godziny (zwłaszcza na ekranach ładowania i wyszukiwania sesji:)
  • Odpowiedz
@BuzzWeed: Po prostu to już ten czas imo, premium czy zwykła, różnicy im to nie robi, oni chcą już tylko zebrać resztę kasy która mogą, przecież teraz online już będzie się staczać z dnia na dzień, za darmo na PC, gdzie i tak cheaterow więcej niż samochodów na sesji XD
  • Odpowiedz