@Blackpill_RAW: Zawsze mnie zastanawia dlaczego taki typ nie wygoli się na łyso? Broda doda mu charakteru i dzięki temu nie będzie wyglądał jak jajko, a tak wygląda idiotycznie
@Blackpill_RAW: o------m się ostatnio na pazdana, niby fajnie, brak zakoli, uczucie chłodku, higiena, ale chyba wrócę do poprzedniej fryzurki typu marines cut. A łysinkę mam prawie jak ten Pan, To już można nosić z dumą tylko że mam 25lat
@Blackpill_RAW: serio nie rozumiem ludzi, którzy na siłę próbują zapuścić sobie włosy. To tak jakby ktoś brzydko wyglądał w czerwonym i kupował tylko ciuchy w tym kolorze xD
@Blackpill_RAW: przecież to fotoszopka, serio myślicie, że gość ma tak gęstą brodę, że nie widać na linii cięcia skąd włosy wyrastają? Fryzura to samo... Ech przegeywy
@Scc_1: Coś Ty wymyślił z tym photoshopem? To zdjęcie jest z insta z jakiegoś konta barbera. Do uzyskania tak równej linii stosuje się taki specjalny sprey ze zmywalną farbą do pierwszego mycia. Zasłaniasz skórę kartką papieru, psikasz i wychodzi taki efekt gęstej linii włosów.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Niestety, ale powyżej norwooda 3, nawet najdroższy barber nic tu nie poradzi.
Eksperymentując z fryzurami, jednocześnie mając poważne ubytki owłosienia uzyskasz efekt "wanna be male model"
It's over for zakolcels
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikaniebieskichpaskow #s----------e #stulejacontent #incel #bluepill #niebieskiepaski #wyglad #fryzura #wlosyboners #barber #lysienie #zakola #zakolaboners
https://youtu.be/72wf4NLglOY
https://youtu.be/PwqUdK3N5Cg
@Blackpill_RAW: xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko nie udawaj potem, że chodzi o coś innego niź atencja i plusiki xD
To zdjęcie jest z insta z jakiegoś konta barbera.
Do uzyskania tak równej linii stosuje się taki specjalny sprey ze zmywalną farbą do pierwszego mycia. Zasłaniasz skórę kartką papieru, psikasz i wychodzi taki efekt gęstej linii włosów.